INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - CROAȚIA, 21:00, TVR 1, GSP

Gerard Pique nu s-a abținut! Declarații tari despre Leo Messi și Argentina: "Poate lumea uită asta"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2018 13:28

Gerard Pique, fundașul Spaniei, a vorbit despre Leo Messi, colegul său de la Barcelona, și l-a apărat după ce a fost criticat pentru prestațiile la naționala Argentinei.

"Nimeni nu înțelege criticile aduse lui Messi. Dar știm că cei din țara lui sunt foarte pasionali. Messi primește critici pentru că își asumă responsabilitatea și este cel mai vizibil jucător. El a calificat Argentina la Mondial. Poate că fară el, argentinienii nici nu erau aici. Poate lumea nu-și amintește asta. Nu ne punem îndoi de calitatea lui și de devotamentul lui pentru Argentina.

Nu am vorbit cu el în ultimele zile. Fiecare luptă pentru interesul lui. Avem prea multe pe cap pentru a ne preocupa de ceilalți. Ne concentrăm să facem o treabă bună. Vom vorbi dacă ne vom întâlni pe parcurs", a declarat Gerard Pique pentru Mundo Deportivo.

După 1-1 cu Islanda, meci în care Messi a ratat un penalty, Argentina joacă azi, de la ora 21:00, contra Croației. Meciul este în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: VIDEO Pique și Isco au oferit imaginile serii » Ce au făcut pe teren înainte de Spania - Iran

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează