INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GERMANIA - CEHIA 3-0

Hațegan, trădat de Șovre! Ce s-a întâmplat în Germania - Cehia

Hațegan urmărește atent duelul Ozil - Pavelka // FOTO Guliver/GettyImages
Hațegan urmărește atent duelul Ozil - Pavelka // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 10 octombrie 2016 00:00

Asistentul a greșit semnalizând ofsaid în prelungiri, iar "centralul" a anulat golul cehilor. Eroarea brigăzii noastre nu a influențat însă rezultatul.

Sâmbătă, Hațegan a arbitrat la Hamburg, alături de asistenții săi tradiționali, Șovre și Gheorghe (Radu Petrescu, al 4-lea oficial), și n-a avut un meci dificil.

Fiindcă Germania a fost mult prea puternică pentru cehi. 3-0, la meciul 140 al lui Joachim Low pe banca nemților (93 de victorii și 23 de eșecuri)!

Aflată la capătul unui an plin, cu partide la Euro și Olimpiadă, brigada noastră și-a stricat seara chiar la final, în prelungiri. La ultima fază!

În minutul 90+4, Skalak a centrat din corner, Sivok a reluat cu capul și Krejci a marcat, dar Șovre a ridicat steagul de la margine. Ofsaid, a semnalizat el, iar "centralul" arădean a mers pe mâna lui, anulând reușita cehilor.

Însă nu Krejci era afară din joc, ci căpitanul Suchy, care nu s-a implicat în acea acțiune. Presa germană le-a mulțumit arbitrilor: "S-a încheiat 3-0 datorită românilor".

"Ni s-a refuzat un gol valabil, la sfârșit. Nu a fost ofsaid. Înfrângerea nu ar mai fi fost atât de dură"
Karel Jarolim, selecționer Cehia

21de faulturi a fluierat Hațegan sâmbătă (8-13), arătând numai două "galbene", ambele oaspeților (Kaderabek 19, Pavelka 54)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
939271716140965
Manu Ion  •  10 Octombrie 2016, 13:49

De ce nu mentionati ca pana in minutul 93 brigada de arbitri a condus impecabil meciul !Scoateti in evidenta un moment care orcum nu mai influenta scorul final.Articol made gsp!!!! Scandal si nimik altceva !Articol zero/ziaristi zero!!!!!!!!!!!!

sooos1ck
sooos1ck  •  10 Octombrie 2016, 12:42
Postat de Cojocariu Iosif pe 10 Octombrie 2016, 11:35

Arbitrul unflat,nu are valoarea care i se atribuie...

Arbitru(nearticulat) umflat(cu "m") se scrie, mai treci pe la scoala si ia-te de mana cu sakamoto si invatati sa cititi inainte sa-i criticati pe altii!!

sooos1ck
sooos1ck  •  10 Octombrie 2016, 12:39
Postat de sakamoto pe 10 Octombrie 2016, 11:53

Hotzomanu stie bine un lucru bine:SA FURE! Toate meciurile, le strica. Valoare:O barat. Are o mutra de bandit, in filmele cu gangsteri. Se autoexclude din fotbalul internatzional. De unde nu este, nici Dumnezeu nu ia! Piei Satana!

Mai citeste o data articolul, nu inteleg de ce te bagi in seama daca nu te duce capul! Am mai vazut oameni p..r..os..ti, dar tu esti campion olimpic! Hategan nu a gresit cu nimic, tusierul a gresit!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează