INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  TURCIA

Lucescu e optimist și promite că duce Turcia la Mondial » Program accesibil pentru turci

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 septembrie 2017 17:32

Mircea Lucescu a obținut marți seara primul succes pe banca Turciei, selecționata sa învingând-o pe Croația cu 1-0. După meci, românul le-a promis jurnaliștilor turci că echipa va arăta și mai bine la ultimele două meciuri, cu Islanda acasă și Finlanda în deplasare. 

"Am avut la dispoziție numai trei zile înaintea meciului cu Ucraina, pierdut cu 0-2. Am încercat să cunosc jucătorii pe care nu îi știam foarte bine pentru că nu au evoluat prea mult la echipele de club în ultima perioadă. Am avut trei antrenamente în care am încercat să punem la punct trei strategii pentru a ne da seama ce tactică este cea mai potrivită.

Nu a fost suficient pentru primul meci, dar ne-a ajutat mult la cel de-al doilea. Peste o lună veți vedea o națională mult mai bună", a declarat " Il Luce", în cadrul conferinței de presă de după meciul câștigat în fața Croației. 

Cu două etape înainte de final, Turcia e pe locul 3, cu 14 puncte, la egalitate cu Ucraina. Pe primele două locuri se situează Croația și Islanda, ambele cu 16 puncte.

PROGRAMUL CELOR PATRU ÎN ULTIMELE DOUĂ ETAPE:

Croația - Finlanda
Kosovo - Ucraina
Turcia - Islanda

Finlanda - Turcia
Islanda - Kosovo
Ucraina - Croația

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  07 Septembrie 2017, 00:29

Lucescu este unul din cei mai buni antrenori din lume , asa ca nu este imposibil sa duca echipa Turciei la mondiale , cu toate ca si jucatorii lor sunt la fel de martoage ca si ai nostrii.

superdaniel72
superdaniel72  •  06 Septembrie 2017, 19:47

lucescu= ***. toata viata. punct.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  06 Septembrie 2017, 19:49

Turcia are sanse cat Muntenegru... Si astia au sarbatorit dupa victoria cu noi de parca luasera cupa mondiala, insa le vine Danemarca acasa! Daca Lucescu are impresia ca ultimele doua jocuri sunt usoare se inseala amarnic. Si nici turcii lui nu prea joaca nimic...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close