INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - CROAȚIA, JOI, 21:00, TVR 1, GSP

Maradona îi cere lui Sampaoli să scoată un jucător din primul "11": "O spun cu toată durerea în inimă: nu poate juca"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 11:41

Argentina și Croația se vor întâlni joi, de la ora 21:00, în grupa D. Meciul este liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TVR 1. 

Croatul Mario Mandžukici, decisiv în victoria cu Nigeria, 3-0, avertizează: "Nu mai cunosc pe nimeni pe teren, îi tratez la fel pe toți adversarii și nu permit nimănui să mă depășească".

Din postura de lider al grupei, Croația emană optimism și multă încredere înaintea "șocului" de la Nijni Novgorod cu argentinienii. Mario Mandžukici, care a provocat un autogol și a obținut și un penalty la meciul de debut împotriva Nigeriei, îi pune în gardă pe albicelești: "Când intru pe teren, nu mai cunosc pe absolut nimeni, îi tratez la fel pe toți adversarii și nu permit nimănui să mă depășească. Lucru valabil și pentru Messi. Nu mi-e frică de el și de niciun alt argentinian"

"Succes după meciul cu noi"

Atacantul lui Juventus prezintă argumente, dezvăluite în cotidianul Ole: "Ne vom concentra pe jocul nostru și credem în noi. E important la nivel psihologic că am pornit Mondialul cu victorie".

Ivan Rakitici îl știe însă cel mai bine pe Leo, dezvăluindu-i selecționerului Dalici cum trebuie marcat: " Argentina rămâne favorită la titlu, mereu e greu să joci contra ei. Mai ales că are de recuperat teren pentru a nu-și compromite șansele de calificare. Va trebui să dăm sută la sută și nu avem voie să ne relaxăm deloc cu Leo în față și cu ceilalți. Argentina a fost finalista ultimul Mondial și o respectăm. Îi doresc mult succes lui Messi, dar numai începând cu meciul contra Nigeriei". 

"Messi are experiență mare și e obișnuit cu presiunea. Leo este cel mai bun din lume și nu va mai repeta evoluția ștearsă din meciul cu Islanda" Javier Zanetti, fost internațional argentinian

"Atmosfera este fantastică. Suntem optimiști, gândim pozitiv, suntem concentrați pe duelul cu Argentina și avem potențial să facem o partidă mare"  Sime Vrsaljko, fundaș Croația

1 victorie are Croația în ultimele 4 dueluri cu Argentina, 3-2 în amicalul din 2006. La anteriorul Mondial în care s-au întâlnit, "pumele" au învins cu 1-0 în 1998

"Când avem nevoie, Messi apare!"

Cel mai sigur că trupa lui Sampaoli își va reveni după 1-1 cu Islanda e Javier Zanetti. "Meciul cu Croația va fi decisiv. Adversarii au jucători mari care vor să iasă în față și Argentina va avea spațiile necesare dezechilibrării lor. Nu mai avem nicio marjă de eroare și cred că vom face un meci mare și ne vom califica mai departe. Deși nu există jucător ce să câștige singur un meci, când avem nevoie de Messi, el apare", a declarat în Olé fostul mare internațional albicelest. 

"Aguero nu poate 90 de minute!"

Deși a dat primul gol al "pumelor" la acest CM, Aguero nu l-a impresionat pe Maradona, care îl vede rezervă pe fostul său ginere cu Croația. "Cu toată durerea în inimă, spun că trebuie să joace în față Pavón și Higuaín. Kun nu poate rezista 90 de minute, trebuie menajat pentru mai departe. Pavon mă încântă și cred că ar mai fi nevoie de schimbări și la mijlocul terenului". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
706409849468094
Radu Vernescu  •  21 Iunie 2018, 10:12

" Argentina a fost finalista ultimul Mondial " penibil si gramatical si ca info ....

152418702008626
Cristian Pană  •  20 Iunie 2018, 16:14

Zanetti nu a fost internațional elvețian , *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pardonstein
pardonstein  •  20 Iunie 2018, 15:56

Zanetti international elvetian? Daca nu erai sigur de nationalitatea lui, puteai sa dai un search pe goagal si erai ciumeg

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close