INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BRAZILIA - BELGIA 1-2

Martinez explică secretul naționalei Belgiei de la acest Mondial: "Ca antrenor, asta vrei să vezi" + De Bruyne: "Pentru asta ne-am apucat de fotbal"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2018 23:20

Roberto Martinez, 44 de ani, selecționerul Belgiei, își felicită echipa pentru jocul din meciul cu Brazilia, scor 2-1, meci care duce naționala lui Hazard și Lukaku în semifinalele Campionatului Mondial. 

  • Belgia va juca în semifinale cu Franța, pe 10 iulie de la ora 21:00.

"Au fost incredibili băieții mei. Câteodată trebuie să accepți că brazilienii au o finețe în plus, dar jucătorii mei nu au acceptat asta. Fotbaliștii mei trebuie să fie tratați ca niște oameni foarte speciali în Belgia.

Nu am pierdut niciun meci până acum. Băieții au aplicat mereu tactica pe care le-am propus-o. Au abordat foarte bine planul, au vrut să se facă totul ca la carte. Ca antrenor, asta vrei să vezi! Inclusiv faptul că nu am renunțat niciun moment. Va fi o amintire superbă acest Campionat Mondial. Ne gândim la meciul următor, să fim cât de mult putem în semifinale", a zis Roberto Martinez.

"A fost un meci special, a trecut mult timp de când n-am mai câștigat în fața unei echipe așa mari. Suntem mândri că am reușit asta în fața Braziliei. Pentru asta ne-am apucat de fotbal, pentru astfel de partide!"
Kevin de Bruyne, Belgia

Vezi și: VIDEO+FOTO Ce ȘOC! Belgia trece de Brazilia, 2-1, și joacă împotriva Franței pentru un loc în finala Mondialului!

SFERTURI DE FINALĂ

Azi
Uruguay - Franța 0-2 Detalii AICI
Brazilia - Belgia 1-2 Detalii AICI
Mâine 
17:00 Suedia - Anglia
21:00 Rusia - Croația

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează