INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  POLONIA

Nawalka l-a iertat pe chefliu » Selecționerul Poloniei va chema din nou la lot un jucător problemă

Teodorczyk a jucat 85 minute în aceste preliminarii, toate în meciul cu Armenia
Teodorczyk a jucat 85 minute în aceste preliminarii, toate în meciul cu Armenia

Articol de - Publicat vineri, 04 noiembrie 2016 00:00

Teodorczyk, care petrecuse împreună cu Boruc înaintea meciului cu Armenia (2-1), a fost convocat pentru ”șocul” cu ”tricolorii” din 11 noiembrie.

Pe 12 octombrie, după victoria chinuită în fața Armeniei (2-1), cotidianul polonez Sport dezvăluia că internaționalii Lukasz Teodorczyk și Artur Boruc au petrecut cu bere, cărți și femei înaintea meciului.

A doua zi, selecționerul Adam Nawalka și președintele federației, Zbigniew Boniek, confirmau cazul de indisciplină și anunțau "măsuri drastice". Nu le-au mai luat. Ambii cheflii se regăsesc în lotul pentru meciul cu România, din 11 noiembrie, anunțat ieri.

Necruțător la Anderlecht

Confruntarea de la București e prea importantă pentru polonezi ca să-și permită să renunțe în special la Teodorczyk. Practic, după accidentarea gravă suferită de Milik (Napoli), colegul lui Stanciu și al lui Chipciu de la Anderlecht este singura variantă viabilă pentru a face pereche în linia ofensivă cu Lewandowski. Chiar dacă el n-a marcat deocamdată pentru echipa națională în aceste preliminarii, în Belgia dă goluri pe bandă rulantă.

13goluri a marcat Teodorczyk, 25 de ani, pentru Anderlecht în 18 meciuri disputate în acest sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează