INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  KAZAHSTAN - DANEMARCA

Scandal în lotul unei adversare a României din preliminarii: "Mă plictisesc să primesc aceleași răspunsuri și mă revolt. Eu spun ce gândesc"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 09 iunie 2017 10:49

Martin Braithwaite, atacantul lui Toulouse, a declarat: "Dacă pleci în străinătate și te întorci repede, pentru că nu ești bun, ai mai multe șanse decât mine să joci la echipa națională". Un atac la coechipierul Cornelius și la selecționerul Hareide. 

La 26 de ani, de 4 sezoane cel mai bun atacant al lui Toulouse, Martin Braithwaite a jucat puțin pentru reprezentativa Danemarcei. Doar 20 de minute la ultimul meci oficial, 0-0 la Cluj, pe 26 martie. Ceea ce l-a făcut să-și ironizeze un coleg din ofensiva vikingilor.

"Ești danez și evoluezi în campionatul danez, eziți să pleci în străinătate, apoi o faci, dar ești o dezamăgire și te întorci la FC Copenhaga. Și totuși, ești titular la echipa națională. E cel mai ușor mod de a pătrunde în «națională». Ai mai multe șanse decât mine să joci. Asta am văzut și cred că e foarte trist", a declarat Braithwaite la TV3 Sport. Cu trimitere la Andreas Cornelius, care a eșuat la Cardiff City, revenind la FCK. Și o săgeată spre selecționerul Hareide, cel ce l-a titularizat pe Cornelius împotriva "tricolorilor".

16 meciuriare Martin Braithwaite în 4 ani la "naționala" daneză, pentru care a marcat un singur gol

49 de goluri
în 116 meciuri a înscris Braithwaite în toate competițiile în 4 sezoane la Toulouse (Franța)

Braithwaite a adăugat: "Uneori, mă plictisesc să primesc aceleași răspunsuri și mă revolt. Eu zic ce gândesc. Nu încerc să mă răzbun pe nimeni, doar îmi spun părerea. Am acest drept într-o țară liberă".

Mâine, în Kazahstan, ar putea fi titular, într-un atac de 3, alături de Jørgensen și de Yussuf Poulsen

  • Danemarca face parte din grupa României din preliminariile pentru CM 2018, alături de Polonia, Muntenegru, Armenia și Kazahstan. 
  • Danezii sunt pe locul trei în grupă, cu șapte puncte.

"Nu-mi pasă ce gândesc ceilalți despre mine. Sunt o persoană onestă și, dacă vreau să spun ceva, atunci spun!"
Martin Braithwaite, atacant Danemarca

"Știu că toți vor să joace și îmi place să sunt ambițioși, dar mi-ar fi plăcut ca Martin să-mi spună mie ce îl nemulțumește, nu presei.
"L-am folosit în ultimele 20 de minute contra românilor pentru că aveam nevoie de energia lui în fața unor adversari obosiți. Și a jucat bine. Dar Cornelius a făcut-o și el bine"
Åge Hareide, selecționer Danemarca

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
para.para
para.para  •  09 Iunie 2017, 16:56

"16 meciuri are Martin Braithwaite în 4 ani la "naționala" daneză" - pai frustrarea lui nu are nici un temei pentru ca Andreas Cornelius in 5 ani de "nationala" abia a strans 9 meciuri.

helioglobalus
helioglobalus  •  09 Iunie 2017, 14:11

Se cunoaşte această meteahnă, ştim cât s-a chinuit Andone să prindă naţionala, că nu avea loc de *** lui ***, selecţionaţi de Caşchetă!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

flintstone
flintstone  •  09 Iunie 2017, 11:27

cand spui Danezi, automat te gandesti la Vikingi, insa tu cu siguranta ai un alt defect si cu care tu chiar nu poti sa-i reprezinti pe Vikingi sau pe Danezi, poate doar pe cei din Africa

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close