INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PRELIMINARII

VIDEO Au luat viza de Rusia » Belgia e prima europeană calificată la CM din preliminarii

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2017 11:41

Belgia a învins în Grecia, scor 2-1, grație golurilor lui Vertonghen și Lukaku. Hazard are însă planuri mari: "Trebuie să mai luptăm să fim cap de serie la tragerea la sorți și să vizăm semifinalele la Mondial". 

VIDEO cu golurile partidei

Belgia a scăpat în câștigătoarea grupei, după ce a supus Grecia duminică (2-1), devenind prima europeană calificată la Mondiale din preliminarii. Și a cincea cu viză de Rusia, alături de Brazilia, Mexic, Iran şi Japonia, în afara țării gazdă. "Dracii roșii" au tremurat însă la Atena, elenii ratând trei mari ocazii până la pauză.

"Am făcut cea mai slabă primă repriză din aceste preliminarii, însă cred că ne-o puteam permite în 12 luni foarte bune. Era mai bine să jucăm frumos și să pierdem finala grupei?", a declarat selecționerul Roberto Martinez.

Antrenorul spaniol și-a lăudat elevii: "Unii au devenit lideri. Courtois a reușit o paradă magnifică, Fellaini s-a plasat bine între linii, iar De Bruyne și-a asumat responsabilități. Vertonghen a marcat și s-a comportat ca un căpitan adevărat. Am văzut la Atena exact ceea ce doream, o echipă care a rămas echipă 90 de minute".

35 de goluri
a marcat Belgia în 8 meciuri, cea mai ofensivă din aceste preliminarii. N-a primit decât 3, cu unu mai puțin decât Croația și Anglia, care au jucat însă 7 partide

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează