INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BRAZILIA - BELGIA

VIDEO + FOTO Moment controversat în Brazilia - Belgia! A greșit VAR-ul? Sud-americanii au cerut penalty, Mazici n-a dat nimic!

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2018 22:24

Brazilia a cerut penalty în minutul 56 după o intrare imprudentă a lui Vincent Kompany asupra lui Gabriel Jesus, la scorul de 2-0 pentru Belgia (DETALII AICI DESPRE MECI).

Sârbul Milorad Mazici a refuzat să dicteze lovitură de la 11 metri. Același lucru s-a decis și după intervenția VAR-ului.

S-a considerat că faultul lui Kompany s-a produs după ce mingea a părăsit suprafața de jocDecizia este cel puțin ciudată. Pe reluări se poate observa că faultul s-a produs când mingea mai avea destul până să părăsească terenul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
tatal__vostru
tatal__vostru  •  07 Iulie 2018, 14:49

recomand cu caldura celor care abereaza pe aici ca nu a fost penalty sa puna mana pe o carte, sa citeasca sau sa-si investeasca timpul intr-un fenomen pe care il inteleg. din pacate fotbalul ii depaseste total si nici nu dau semne ca l-ar intelege vreodata. luati-o ca pe un sfat prietenesc venit sa va dea putin rost in viata. altfel si peste ani de zile/zeci de ani de zile veti fi tot aici, aberand despre ceva ce nu intelegeti. penaltyul asta la Jesus a fost cel mai clar penalty de la acest mondial. si nu sunt fan Brazilia si in nici un caz fan Neymar ca sa taiam aceasta macaroana din start.

tatal__vostru
tatal__vostru  •  07 Iulie 2018, 14:43
Postat de Adrian Lungu pe 07 Iulie 2018, 09:26

Ia d-aici și Legea 12 (Faulturi şi comportament nesportiv) "Loviturile directe şi indirecte, precum şi loviturile de pedeapsă pot fi acordate doar pentru abateri comise când mingea este în joc." Scrie ca pt proști: DOAR PENTRU ABATERI COMISE CÂND MINGEA ESTE IN JOC!!!

ok, e bine ca ai dat acel citat din regulament. in orice caz in momentul contactului mingea era bine in teren, cca 1 metru cand mingea iese din teren jucatorul brazilian deja era in aer din cauza contactului. cred ca mai degraba ce voia omul nostru sa zica este ca masura disciplinara de a da cartonas (rosu in cazul asta) se aplica oricum, indiferent de unde se afla balonul. talpa pusa direct pe gamba/tibia adversarului se sancrioneaza c cartonas rosu. scrie prin acelasi regulaent din care ai citat mai jos.

cneius
cneius  •  07 Iulie 2018, 12:32

Niciodata penalty la asa o faza, mai degraba vreo 2 galbene pentru bufonul simulant de neymar-bine ca a plecat acasa-sa nu-i mai vad fitele ***. Acum avem doar jucatori seriosi la CM !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează