INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARMENIA - MUNTENEGRU 3-2

VIDEO Gazarian le-a dat lovitura de grație muntenegrenilor în minutul 90+4, cu o bombă de la 25 de metri. Gazdele au revenit incredibil de la 0-2

Articol de - Publicat sambata, 12 noiembrie 2016 00:00

E clar. Suntem într-o grupă de-a dreptul nebună. Pentru că altfel nu se poate explica ce s-a întîmplat aseară la Erevan.

Acolo unde "tricolorii" au zburdat pe 8 octombrie, 5-0, umilindu-i pe amfitrionii rămași devreme în inferioritate, Muntenegru a scăpat printre degete o victorie ca și parafată la pauză.

Click aici pentru VIDEO!

O primă repriză în care echipa lui Tumbakovici și-a materializat superioritatea prin ocaziile lui Vesovici, Beciraj, Jovetici și golurile lui Kojasevici (36) și Jovetici (38). Ambele venite în urma unor greșeli impardonabile ale portarului Beglarian, respectiv Hairapetian.

Deșteptarea

Armenia? Deși au beneficiat și de serviciile vedetei Mhitarian, reintrat după o accidentare, gazdele au început să se vadă cu adevărat abia la reluare. Iar în minutul 50, au revenit în meci: șut Grigorian, respins prost de Bozovici, și reluare a aceluiași Grigorian în plasă. 1-2.

Primul eșec

Încurajați de reușită, roșiii s-au mutat în jumătatea adversă. Mhitarian l-a avut pe 2-2 în picior (71), dar "directa" sa a fost deviată de Bozovici "peste". N-au trecut 3 minute și s-a făcut 2-2: Haroian. Finalul? Incendiar. Șutul lui Jovetici a fost respins de pe linie, cu capul, de Mkoian, iar în prelungiri, la poarta cealaltă, Gazarian a găsit plasa cu un șut de la 25 de metri, care a "mușcat" și gazonul, derutându-l pe Bozovici. Și Muntenegru bifează primul eșec în aceste preliminarii.

ARMENIA - MUNTENEGRU 3-2

(Grigorian 50, Haroian 74, Gazarian 90+4 - Kojasevici 36, Jovetici 38)

ARMENIA: Beglarian - Voskanian, Haroian, Mkoian, Hairapetian - Grigorian, Malakian - Gazarian, Pizzelli (81 Hovhanisian), Mhitarian - Korian (59 Sarkisov). Antr. A. Petrosian

MUNTENEGRU: Bozovici - Marusici, Savici, Basa, Stojkovici - Vesovici (86 Mugosa), Scekici, Vukcevici (63 Sverotici), Kojasevici (74 Jovovici) - Beciraj, Jovetici. Antr. L. Tumbakovici
A arbitrat Pavel Kralovec (Cehia)

 

6 șuturi cadrateau avut armenii, 3 au fost goluri. Muntenegrenii au tras de 9 ori pe poartă pentru două reușite

58%a avut posesie Armenia, care s-a impus și la acuratețea paselor: 88 la sută, față de 81 la sută Muntenegru

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează