INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ISLANDA - CROAȚIA 1-0

VIDEO Modrici, autocritic după surpriza de la Reykjavik: ”Epuizați și fără idei”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 12 iunie 2017 10:07

Căpitanul croat dă vina pe oboseală pentru jocul lent și lipsit de agresivitate prestat de echipa sa în partida cu Islanda, pierdută cu 0-1: "e o lecție din care să învățăm".

"Am venit aici să câștigăm și dacă nu reușim n-avem niciun alibi", declara Luka Modrici înaintea meciului de la Reykjavik. Islanda, revelația de la Euro 2016, i-a dat planurile peste cap, reușind duminică primul succes împotriva Croației (1-0), pe care a egalat-o la puncte la șefia grupei.

Un succes norocos venit în minutul 90, după un corner și o reluare cu umărul a lui Magnússon, la capătul unui meci încâlcit, slab și cu puține ocazii.

VIDEO cu golul Islandei

Čačici, primul eșec

Insularii s-au apărat însă bine, i-au sâcâit pe croați cu presingul, i-au făcut să greșească mult la construcție și au dat lovitura la al doilea șut cadrat.

"Am fost epuizați și fără idei. Am pasat prost și am construit lent. E o lecție din care trebuie să învățăm", a admis același Modrici. Căpitanul a fost completat, și mai critic, de Vida: "Să lăsăm capul plecat. Am făcut cel mai rău meci din preliminarii".

La primul K.O., selecționerul Ante Čačici e atacat de presă: "Sau e o femeie încăpățânată care iubește să fie frustrată ori nu știe să facă schimbări". 

1 gol și o remiză albă reușise Islanda până duminică în cele cinci meciuri cu Croația. Magnússon e al doilea marcator după Guðjohnsen

1 eșec în 11 jocuri oficiale avea Croația înaintea duelului cu Islanda. Nu mai pierduse din "optimile" Euro, 0-1 cu Portugalia după prelungiri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dumiwow
dumiwow  •  12 Iunie 2017, 11:21

Blat facut de croati...ce oboseala maaaaaaaaa??? Sunt in vacanta nu in timpul sezonului competitional......

Vezi toate comentariile (1)
Comentează