INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GERMANIA - SUEDIA 2-1

VIDEO "N-ar mai trebui delegat!" » Reacție vehementă după Germania - Suedia

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 24 iunie 2018 10:59

Suedia a pierdut în ultimul minut cu Germania, 1-2, golul victoriei fiind marcat în minutul 90+5. Ziarele poloneze recunosc că "centralul" lor, Szymon Marciniak, a greșit neacordând-le suedezilor un penalty, la 0-0.

Suedezii au reclamat neacordarea unei lovituri de pedeapsă în prima repriză, la 0-0, în urma unui fault comis de Jerome Boateng asupra lui Markus Berg. Suedezul a apucat să șuteze la poartă, iar "centralul" Szymon Marciniak n-a mai considerat necesar să consulte VAR-ul și a lăsat jocul să continue.

Arbitrul suedez Stefan Johannesson, aflat în studioul postului TV 4, îi acordă circumstanțe atenuante polonezului: "Pentru mine e penalty, dar n-a fost atât de evident, atât de clar". 

Jucătorii scandinavi, în schimb, tună și fulgeră. "Marciniak avea proba video la dispoziție. Putea să revadă faza, dar n-a făcut-o. Atunci, la ce bun e VAR-ul? Dacă ni se acorda penalty-ul și Boateng era eliminat în acel moment, altul era meciul", a comentat Forsberg. Susținut inclusiv de ziarele din țara arbitrului. Gazeta Wyborcza n-are nicio îndoială: "A fost fault, penalty, iar el n-a apelat nici măcar la VAR. N-ar mai trebui delegat la acest Mondial".

"Marciniak n-a apelat la VAR pentru a revedea faza. A decis că a apreciat corect și n-are nevoie de reluări. A greșit" Sport, cotidian polonez

Clasamentul grupei F
1. Mexic 2 meciuri / 6 puncte
2. Germania 2m / 3p
3. Suedia 2m / 3p
4. Coreea de Sud 2m / 0p

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (11)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 Iunie 2018, 12:51

VARul in sine e exceptional. doar pentru penaltyul ala anulat Braziliei si merita toti banii. Dar ramane un mecanim de contral la descretia arbitrului si e foarte simplu sa refuze sa-l foloseasca atunci cand "trebuie". Vedem Germania, vedem Portugalia. FIFA are nevoie de echipele astea in fazele superioare.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 Iunie 2018, 12:39

e al 2lea penalty care nu se da contra Germaniei. Si Mexicul a avut unul.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  24 Iunie 2018, 16:01

hotie la drumul mare ...elvetia si germania ajutate sa ajunga in optimi intr-un mod dezgustator.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează