INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  OLANDA - FRANȚA 0-1

VIDEO PogDA » Mijlocașul francez a strălucit la Amsterdam ca-n vremurile bune: a marcat golul decisiv cu Olanda

Pogba, la minge, admirat pur și simplu de olandezul Strootman
Pogba, la minge, admirat pur și simplu de olandezul Strootman

Articol de - Publicat miercuri, 12 octombrie 2016 00:00

Paul Pogba, propulsat și de golul marcat în minutul 30, a strălucit la Amsterdam ca-n vremurile bune.

Coechipierul Griezmann spunea că Paul Pogba are nevoie de afecțiune pentru a da totul pe teren. Luni seară, la Amsterdam, i-a fost de ajuns gafa lui Stekelenburg pentru a-și reveni după pasa proastă din ultima vreme.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Șutul său de la 25 de metri i-a dat degetele peste cap portarului olandez, iar în clipa următoare balonul era în plasă (30). Un gol important, la care mijlocașul lui Man. United n-a schițat însă niciun gest. Nici măcar un zâmbet pe figura lui de abanos. Știa că e dator, în condițiile în care împotriva Bulgariei (4-1) făcuse o partidă modestă.

Golul i-a dat parcă aripi și până la final a reușit să-i convingă pe jurnaliștii de la L'Equipe să-i dea 8, cea mai mare notă a meciului: "Sobru și eficace, calculat și decisiv, Pogba a fost pe tot terenul".

60de încercări i-au trebuit lui Pogba pentru a marca primul gol la națională din afara careului 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close