INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PRELIMINARII

VIDEO Presa franceză, necruțătoare după egalul rușinos cu Luxemburg: "Stângăcii penibile! Cel mai slab meci de multă vreme, dar putea fi mai rău"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2017 11:51

Ziarul L'Equipe critică dominarea sterilă, carențele defensive și alegerile inoportune ale "naționalei" lui Deschamps din remiza rușinoasă cu Luxemburg, 0-0.  Doar Mbappé a văzut alt meci: "Am jucat foarte bine, dar ăsta-i hazardul fotbalului". 

VIDEO cu rezumatul partidei de pe Stadium de Toulouse

De la 4-0 cu Olanda la 0-0 cu Luxemburg (locul 136 în lume) în numai trei zile. Este saltul în gol neverosimil făcut de la Paris la Toulouse de Franța, incapabilă să marcheze din 32 de șuturi la poarta eroicului Joubert!

"Reduși la tăcere, am revenit cu picioarele pe pământ. De mult timp n-am mai jucat atât de prost. Les Bleus au stat în terenul advers, dar au dominat steril. Din cauza stângăciilor penibile și deselor alegeri inoportune. Dar se putea termina mai rău având în vedere deficiențele defensive", i-a criticat ziarul L'Equipe pe "cocoși".

Oprit să dea lovitura!

Gerson Rodrigues, mijlocașul lui Telstar, a fost atât de aproape de un triumf epocal, așteptat din 1914, dar o dată a șutat în bară, mai devreme fiind oprit eronat de tușier din cursa către gol. "E cel mai mare rezultat din istoria noastră", a admis portarul luxemburghez, notat cu 8 de cotidianul citat. Care i-a văzut cei mai slabi pe Koscielny și Kurzawa (2).

Doar Mbappé, 59 de minute în teren, are altă părere și șochează: "Am jucat foarte bine, dar ăsta-i hazardul fotbalului, ne deschide ochii. Trebuie să rămânem calmi, suntem primii în grupă".

"Puteam obține un rezultat mai bun, evident. E dur să faci un meci nul după ce-ai avut 12 ocazii. Ne-au lipsit însă realismul și luciditatea, iar portarul lor a fost eroic. Îi felicit pe luxemburghezi"
"Înțeleg decepția fanilor, care așteptau goluri multe. Și eu preferam să fiu acum deja liniștit, dar totul depinde doar de noi. Iar peste o lună jucătorii vor sta mai bine din punct de vedere fizic
Didier Deschamps, selecționer Franța

"Un punct împotriva unei echipe de top mondial este extrem de rar de obținut. E un rezultat istoric, o zi de glorie pentru fotbalul luxemburghez, un meci de gală pentru toată echipa noastră"
Luc Holtz, selecționer Luxemburg

3,6
este media notelor primite de jucătorii lui Deschamps cu Luxemburg. Kanté a luat cel mai mult, 5

17 centrăria încercat Kurzawa, 0 reușite. Același fundaș francez a pierdut 41 de mingi, urmat de Lemar (27) și Pogba (20)

19era cota pentru un egal al Luxemburgului cu Franța la Unibet. Succesul înmulțea miza de 51 de ori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  04 Septembrie 2017, 13:38

dintre cele 3 meciuri transmise de Digi, am ales acest meci in speranta ca voi vedea un spectacol oferit de francezi. la sfarsitul lui am inteles ceva: nu Daum, sau Burleanu, sunt vinovati pentru prestatiile execrabile ale nationalei noastre! asa cum nici iordanescu nu a fost! vinovati SUNT DOAR JUCATORII ! daca ai nostri ar juca cu determinarea luxemburghezilor de aseara, la o valoare incomparabila a jucatorilor, am castiga 8 meciuri din 10! internationalii nostri sunt lipsiti de caracter si determinare... bravo, Luxemburg!

340719932955222
Ion Ionescu  •  04 Septembrie 2017, 13:09

Franta trebuie sa aduca antrenori noi . Recomand ,antrenor principal Ganea , secund Marica si antrenor cu portarii pe Prunea . Purtator de cuvint pe Ioanitoaia .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează