INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  URUGUAY - BRAZILIA 1-4

VIDEO Samba la Montevideo » Paulinho și Neymar au făcut show în Uruguay, 4-1. Brazilia e ca și calificată la CM 2018

Neymar n-a putut fi oprit de uruguayeni decât prin fault // Foto: Reuters
Neymar n-a putut fi oprit de uruguayeni decât prin fault // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 25 martie 2017 00:00

Neymar a înscris un gol de generic, iar Paulinho a semnat primul hat-trick din carieră. Selecao e ca și calificată.

Și ce rău începuse confruntarea de la Montevideo pentru Brazilia! Cu un penalty obținut și transformat de Cavani (9).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Însă bucuria uruguayenilor, cu punctaj maxim acasă, în preliminarii, a fost de scurtă durată, pentru că Paulinho a egalat cu o execuție de zile mari (19), de la 30 de metri. Vinclu!

O dată restabilită egalitatea, Selecao n-a mai putut fi oprită. Același Paulinho, modest la Tottenham, transferat în 2015 la Guangzhou Evergrande, i-a adus pe oaspeți în avantaj (52).

Iar în prelungiri a închis tabela: 1-4. Primul jucător al unei echipe vizitatoare care reușește un hat-trick pe "Centenario", într-o confruntare oficială!

Dar cel mai frumos gol al serii l-a înscris Neymar. La scorul de 1-2, în minutul 74, atacantul Barcelonei a preluat în jumătatea adversă mingea degajată lung de colegii din apărare, s-a descotorosit de adversarul direct și, rămas singurul cu portarul, l-a lobat: 1-3.

3brazilieni au reușit hat-trick-uri într-o deplasare din preliminariile CM: Tostao (1969/Venezuela), Romario (2000/Venezuela) și Paulinho

7victorii consecutive are Brazilia în aceste preliminarii, ceea ce n-a mai reușit nicio echipă sud-americană din 1985 (tot Brazilia)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează