INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - KF BALLKANI

CORESEPONDENȚĂ DE LA CLUJ Românii, „spionați” la CFR Cluj - Ballkani de viitorul adversar din preliminarii: „Sigur îl voi ajuta cu informații”

FOTO: Eduard Apostol (Cluj)
FOTO: Eduard Apostol (Cluj)

Articol de - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2022 19:09 / Actualizat miercuri, 02 noiembrie 2022 20:58

Ballkani a ajuns la Cluj Napoca și reprezentanții kosovarilor au avut cuvinte de laude la adresa adversarilor din Gruia, pe care i-au încurcat pe teren propriu, scor 1-1.  CFR Cluj - Ballkani e joi, de la 19:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro Arena.

În afara cuvintelor diplomatice și a finalului discursului antrenorului Ilir Daja - „vă mulțumim pentru prezență și sperăm să se bucure toți spectatorii joi seară de un spectacol agreabil, să contribuim și noi la el”, cei de la Ballkani sunt o piedică pentru Dan Petrescu și compania.

Urmările scandalului de după Rapid - CFR Cluj: Nelu Varga și Cristi Balaj, reclamați de FRF la Comisia de Disciplină
CFR CLUJ
Urmările scandalului de după Rapid - CFR Cluj: Nelu Varga și Cristi Balaj, reclamați de FRF la Comisia de Disciplină

Adversarul de joi seară al lui Dan Petrescu: „Eu cred că CFR Cluj are șanse mai mari decât Slavia”

„Este un meci foarte greu, mai ales că CFR Cluj are un obiectiv important, acela de a se califica în primăvara europeană. Noi vom da totul, asta clar, rămâne o competiție importantă pentru noi

Grupa este puternică, Sivasspor e deja calificată, CFR și Slavia se bat pentru locul secund și primăvara europeană. Eu cred că CFR Cluj are șanse mai mari, are și avantajul meciurilor directe.

Nu mai avem șanse la calificare, păcat, dar a fost o experiență bună și, de ce nu?, vrem să mai acumulăm puncte pentru coeficient, pentru viitor, întrucât avem planuri în cupele europene. 

„Dacă-mi va face cere o părere selecționerul din Kosovo, sigur îl voi ajuta cu informații despre România”

Orice echipă are probleme medicale în această perioadă a competiției, Krasniqi nu a făcut deplasarea cu echipa, sperăm ca toți să dea maximum, indiferent pe cine ne vom baza. 

Dacă-mi va face cere o părere selecționerul din Kosovo, sigur îl voi ajuta cu informații despre România, despre CFR Cluj, o echipă care a făcut lucruri minunate în cupele europene"

2 victoriia acumulat CFR Cluj în duelul direct cu Slavia Praga, scor 1-0 și 2-0

„Nu ne așteptam să ajungem la acest nivel”

Armend Tahci a fost jucătorul kosovarilor care a participat la conferința de presă dinaintea confruntării. Autorul golului adversarilor din partida tur, la 1-1, a anunțat că el și coechipierii vor juca pentru și din orgoliu

„Noi nu vom ceda, vrem figură frumoasă aici joi seară. Ne dăm interesul. Nu ne așteptam să ajungem la acest nivel, dar jucăm bine, am prins încredere. Important este să câștige echipa, nu neapărat să dau eu gol, deși asta e cea mai mare bucurie pentru un fotbalist", a reacționat fundașul dreapta. 

Chestionat pe cine vede favorită pentru primăvara europeană, pe CFR sau pe Slavia, apărătorul a declarat: 

„Nu e diferență mare între echipele din grupă, dar CFR Cluj trebuie să treacă de noi, mai întâi, joi seară, apoi vedem ce se va întâmpla pe urmă”. 

VIDEO Dan Petrescu, săgeți către critici înainte de CFR Cluj - Ballkani: „Unii s-au făcut de râs, acum îmi dau mie sfaturi”

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO+FOTO Burleanu a semnat azi noua înțelegere » FRF, contract pe 4 ani

ANALIZĂ GSP A plecat al 5-lea cel mai bun din istoria FCSB » Dică, printre cei mai tari antrenori pe care i-a avut Becali + Cum arată Top 10

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Noiembrie 2022, 19:40

niste saracani ...care nu stiu fotbal ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează