INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  RĂBUFNIRE

Fostul mijlocaș din Liga 1 a răbufnit: „Chiar așa de jos putem ajunge, să aibă Feroe echipă în grupe și noi nu? ”

Mihai Bălașa (stânga), în Bodo/Glimt - Sepsi. 
Foto: Facebook @ Sepsi OSK
Mihai Bălașa (stânga), în Bodo/Glimt - Sepsi. Foto: Facebook @ Sepsi OSK

Articol de - Publicat miercuri, 06 septembrie 2023 07:52 / Actualizat miercuri, 06 septembrie 2023 09:29

Fostul mijlocaș de la FCSB și Astra, Florin Lovin (41 de ani), s-a arătat iritat de faptul că România nu are vreo echipă în grupele unei competiții europene în actualul sezon. 

Campioana Farul Constanța și Sepsi Sfântu Gheorghe au fost eliminate în play-off-ul Conference League, de HJK Helsinki, respectiv Bodo/Glimt.

Sorana Cîrstea, prima reacție după eliminarea de la US Open: „Cred că scorul este destul de dur. Au fost multe oportunități pe care nu le-am fructificat”
US OPEN
Sorana Cîrstea, prima reacție după eliminarea de la US Open: „Cred că scorul este destul de dur. Au fost multe oportunități pe care nu le-am fructificat”

Faptul că Superliga României nu are reprezentantă în grupele unei competiții europene l-a deranjat pe Florin Lovin. 

Fostul mijlocaș nu înțelege cum fotbalul românesc a ajuns la un nivel atât de jos, făcând o comparație cu Insulele Feroe, care au o echipă în grupele Conference League: campioana Klaksvik

Florin Lovin, deranjat de faptul că Superliga nu are echipă în grupele unei competiții europene: „Chiar așa de jos putem ajunge?”

„Am fost foarte mâhnit în seara când au fost eliminate Sepsi și Farul. Mă uitam în noaptea aia și nu înțelegeam cum unele țări au echipă în grupele Conference și noi nu avem. 

Noi suntem o țară care, ca populație, intră în primele 10 din Europa. N-ai cum să n-ai echipă! Mă gândeam care sunt cauzele și ce s-ar putea face. Problema e că sunt aceiași oameni, care în primul rând nu-și asumă, mă refer aici la Ligă și Federație.

Chiar așa de jos putem ajunge, să aibă Feroe echipă în grupe și noi nu? Vorbim de Israel, care are echipă în Europa League (n.r. - Maccabi Haifa). Israelul a jucat semifinale la U21. Deci ei pot să aibă și echipe de club, și echipă națională. 

Noi nu îi mai depășim la niciun palier! Dacă Republica Moldova are echipă în grupe și noi nu avem (n.r. - Sheriff Tiraspol, în Europa League)... Stau, mă întreb, și nu înțeleg!”, a declarat Florin Lovin, la Orange Sport. 

VIDEO. Florin Lovin vrea să schimbe regulile de salarizare din Liga 1: „Aș introduce asta în secunda 1! Noi suntem la ani-lumină de ce se întâmplă în Germania”

Citește și: 

Șumudică se întoarce! A confirmat negocierile: „Da, e adevărat!”

De cartea recordurilor: Luțu e student de 28 de ani! Respins la București, își încearcă norocul la Chișinău: „Am venit, da' n-am învățat nimic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
gabir
gabir  •  06 Septembrie 2023, 11:17

Farul e singura echipa care era favorita și a fost eliminată. Are jucatori cotați mai bine, salarii mai mari, buget mai mare decât finlandezii și s-a făcut de ras. Și atunci singurul de vina e dl Hagi in calitate de patron și antrenor care a gestionat catastrofal campania europeană. Oricare dintre cele 3 echipe românești dacă ar fi jucat cu finlandezii s-ar fi calificat! Nu cred ca trebuie generalizat. Și FCSB si CFR și SEPȘI au fost eliminate de echipe cu buget mai mare și mai bune. In acest caz putem vorbi și de ghinion.

alexiosas
alexiosas  •  06 Septembrie 2023, 11:15
Postat de gazistu pe 06 Septembrie 2023, 10:48

da dle Lovin, asa am ajuns... uite ca vb lui Hagi se adeveresc ... uita-te cine conduce fotbalul romanesc, un fiu de politruc, ales politic; om care nu are legaturi cu fotbalul!!! :))) Burleanu e pus sef in fotbalul romanesc din martie 2014, si de atunci a inceput declinul..si la echipele de club, dar mai ales la Nationala. Tot "fostul mare fotbalist" Burleanu, fara nici o analiza, vine sef la FRF si schimba liga cum vrea el: reduce echipele de la 18 la 14 (acum obliga cluburuile sa inceapa cu 2 juniori) ...

Burleanu e problema nu-i asa? daca in locul lui erau hagi si popescu era lapte si miere iar natioanla campioana mondiala cumva? totul e putred in fotbalul romanesc,de la federatie,conducatori de cluburi,antrenori de la toate nivelele,fotbalisti care alearga in greata pe teren,ziaristi care denatureaza si manipuleaza motocanii in interesul unor infractori,comentatori si specialisti tv....sa spui despre un tort putred ca e rau la gust doar ca cireasa din varf e stricata arata limitare grava a folosirii materiei cenusii

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  06 Septembrie 2023, 11:06

Lovin nu este fotbalistul ala care a castigat un campionat cu o bricheta ??

Vezi toate comentariile (9)
Comentează