INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - CSKA 1948 3-2

Concluziile lui Ilie Dumitrescu: „FCSB nu arată bine! Mă așteptam să văd altceva acolo”

Ilie Dumitrescu în studioul Digi +19   FOTO
Ilie Dumitrescu în studioul Digi

Articol de - Publicat joi, 03 august 2023 23:59 / Actualizat vineri, 04 august 2023 00:54

Ilie Dumitrescu nu-i deloc încântat de modul în care FCSB s-a prezentat fizic în meciurile din acest start de sezon, în special în reprizele secunde ale partidelor disputate până acum. Cu CSKA 1948, roș-albaștrii au scăzut din nou ritmul după pauză, dar vicecampioana a scos-o la capăt și s-a impus cu 3-2.

Fostul mare fotbalist al Stelei și al echipei naționale a tras un semnal de alarmă cu privire la versiunea afișată de FCSB în repriza a doua a partidei de pe „Arcul de Triumf”, în care bulgarii au condus cu 2-1.

„Apropo de concentrare, relaxare și schimbări. Cred că e o problemă din punct de vedere fizic. Echipa nu arată foarte bine după minutul 45. Probabil se simte că nu mai au suficient timp de pregătire în timpul săptămânii

Dar echipa s-a întărit și mă așteptam, totuși, să văd altceva... Intră Chiricheș, un lider incontestabil, ai un Djokovic, un Olaru, un Adi Șut. Practic, cea mai bună linie de mijloc pe care o poți avea, nu? Dar tu n-ai mai reușit să controlezi jocul, să domini”, a spus Ilie Dumitrescu, la „Digi Sport Special”. 

FCSB - CSKA 1948 Sofia 3-2 » FCSB, calificare cu emoție! Dubla lui Djokovic duce vicecampioana în turul 3 al Conference League
FCSB - CSKA 1948 SOFIA 3-2
FCSB - CSKA 1948 Sofia 3-2 » FCSB, calificare cu emoție! Dubla lui Djokovic duce vicecampioana în turul 3 al Conference League

Salvatorul Djokovic avertizează: „Nu se poate așa în Europa!”

Și Damjan Djokovic, cel mai bun jucător din echipa lui Charalambous, a atras atenția asupra reprizei secunde pline de ezitări a roș-albaștrilor.

„La 1-1, trebuia să fim mai concentrați. La 1-2, lucrurile putea înclina în orice direcție. Dar trebuie să fie o lecție ce s-a întâmplat. Am intrat altfel mental în repriza a doua, nu se poate așa în Europa! Bulgarii au simțit că nu ne pot domina tehnic, dar și-au valorificat calitățile pe care le au. Până la urmă, am arătat că suntem bărbați în final, iar asta contează. 

Avem talent, cred că avem cea mai talentată echipă din România. Dar trebuie să fim mai atenți în repriza a doua, s-a văzut în aceste meciuri că intrăm puțin adormiți în repriza a doua.

FOTO Cele mai tari imagini din FCSB - CSKA 1948

+15 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali, prima reacție după calificarea cu emoții în turul 3 al Conference League

FCSB - CSKA 1948 Sofia 3-2 » FCSB, calificare cu emoție! Dubla lui Djokovic duce vicecampioana în turul 3 al Conference League

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
parachioara5
parachioara5  •  04 August 2023, 09:11

Saracul ID nu arata deloc bine ...ma astept sa dea in primire ...

calinescu_
calinescu_  •  04 August 2023, 08:45

Ilie , ori iti asumi rolul de consilier a lui GIGI , ori il puneti la punct !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează