INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - ADANA DEMIRSPOR 1-1

„Unii specialiști ne luau la mișto” » „Înțepături” dinspre CFR Cluj după primele 3 meciuri ale sezonului

Bucuria ardelenilor după golul marcat cu Adana / Sursă foto: Facebook@ CFR Cluj +5   FOTO
Bucuria ardelenilor după golul marcat cu Adana / Sursă foto: Facebook@ CFR Cluj

Articol de - Publicat vineri, 28 iulie 2023 08:50 / Actualizat vineri, 28 iulie 2023 10:52

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a vorbit despre remiza reușită de „feroviari” cu Adana Demirspor, scor 1-1, în turul II al preminariilor Conference League. Oficialul ardelenilor rămâne optimist înaintea meciului retur de peste o săptămână, deși șansele vișiniilor au scăzut considerabil după semieșecul din Gruia.

CFR Cluj a deschis scorul repede contra turcilor, dar Adana a marcat spre final și pornește cu prima șansă la retur. Balaj a analizat partida europeană din Gruia și a venit cu câteva concluzii:

CFR Cluj - Adana Demirspor 1-1 » Totul se decide la retur! Clujenii ratează o victorie mare, după o primă repriză excelentă
CFR Cluj - Adana Demirspor 1-1
CFR Cluj - Adana Demirspor 1-1 » Totul se decide la retur! Clujenii ratează o victorie mare, după o primă repriză excelentă

„Am suferit pentru că unii jucători au sosit târziu, au fost și plecări. S-a riscat puțin, am creat acest compromis pentru că nu ne concentrăm doar pe cupele europene, ci și pe campionat.

Am simțit presiune și de pe banca tehnică a lor, anumiți jucători protestau la aproape orice fază. Una peste alta, arbitrajul a fost unul bun. Au fost două echipe care și-au dorit să câștige și a fost un meci intens. 

Mi-a plăcut că am avut o bancă cu jucători, iar atunci când au intrat au creat panică. Se poate întâmpla orice, eu sunt optimist, asta spuneam și înaintea meciului. Rămân în continuare optimist, revine și Muhar la meciul viitor. Comparativ cu echipa din Adana, avem un meci în campionat înainte de retur”, a punctat oficialul clujenilor. 

Cristi Balaj: „Îmi aduc aminte de anumiți specialiști care ne luau la mișto”

Balaj i-a „înțepat” pe oamenii de fotbal care o scoseseră din calcule pe CFR la începutul sezonului. „Feroviarii” au pornit la drum cu două victorii convingătoare în campionat, plus o prestație solidă în fața lui Adana Demirspor, iar conducerea clubului a prins curaj.

„Nu suntem surprinși (n.r. - de rezultatul cu Adana Demirspor). Îmi aduc aminte de anumiți specialiști care ne luau la mișto, dar noi, cei din management, am știut am făcut aici. Am redus bugetul și suntem în mare măsură mulțumiți. 

Singurul lucru la care suntem puțin în urmă este pregătirea. Sunt convins că în acest moment toată lumea ne privește altfel decât ne privea la începutul campionatului”, a spus Cristi Balaj, la „Digi Sport Special”. 

FOTO. Cele mai tari imagini din CFR Cluj - Adana Demirspor 1-1

CFR Cluj - Adana Demirspor FOTO: Imago
CFR Cluj - Adana Demirspor FOTO: Imago
CFR Cluj - Adana Demirspor FOTO: Imago
CFR Cluj - Adana Demirspor FOTO: Imago
CFR Cluj - Adana Demirspor FOTO: Imago
+1 FOTO

A fost o partidă frumoasă. Știam că întâlnim un adversar puternic. Bugetul echipei vorbește despre valoarea echipei. Ne-am făcut jocul, am scos maximum cu jucătorii sosiți de doar câteva zile. Pot să spun că sunt mulțumit pentru că suntem în cursă și ne jucăm șansele în returul din Turcia.

Voi schimba mulți jucători la meciul cu Craiova. Am avut de suferit pentru că am început cu jucători care nu au avut multe meciuri în picioare. A fost un meci imprevizibil.

Tachtsidis a venit doar de câteva zile, Durel Avounou nu a mai jucat într-un meci oficial de multe luni, Kresic la fel. Am riscat în această seară, dar au avut energie și pentru mine asta e important.

- Andrea Mandorlini, antrenor CFR Cluj

VIDEO Toate informațiile înainte de CFR Cluj - Universitatea Craiova

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

După remiza cu Adana Demirspor, Mandorlini a confirmat transferul către rivala la titlu: „Nu e un moment plăcut”

Cel mai bun jucător al lui CFR Cluj anunță un plan îndrăzneț: „Sper ca obiectivul echipei să fie finala”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  29 Iulie 2023, 09:58

E greu acolo, va fi infern, caldura, jucatorii nu sunt obisnuiti cu suporteri atat de infocati

dodo001
dodo001  •  29 Iulie 2023, 08:01
Postat de 1945sv0509 pe 28 Iulie 2023, 13:50

Si anul acesta sunt cateva "echipe"ce vor sta la coada pentru a ocupa locul doi, dupa CFR.

Asta e clar... În special, Fcsebeaua :)))

1945sv0509
1945sv0509  •  28 Iulie 2023, 16:19
Postat de legio.sud pe 28 Iulie 2023, 14:24

Gogule … probleme ?!!

Nu Gogule, doar o remarca realista.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează