INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SEPSI OSK - AKTOBE

Liviu Ciobotariu, înainte de Sepsi - Aktobe: „Avem o nouă provocare. I-am simțit motivați pe jucători”

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Sepsi
Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Sepsi

Articol de - Publicat miercuri, 09 august 2023 21:14 / Actualizat miercuri, 09 august 2023 21:23

Liviu Ciobotariu (52 de ani), antrenorul lui Sepsi, a prefațat meciul cu Aktobe de joi seara, ora 20:00, din turul 3 preliminar al Conference League.

După fulminantul 6-0 la general cu CSKA Sofia în turul 2 preliminar, Sepsi OSK va da în runda următoare peste Aktobe, vicecampioana din Kazahstan.

Manșa tur, care va avea loc joi seara, de la ora 20:00, a fost prefațată de antrenorul Liviu Ciobotariu în cadrul unei conferințe de presă.

Ionel Ganea, dezlănțuit după startul ratat al Rapidului: „Pe Șucu îl fac ăștia «ca la Nufărul!», o să se curețe” » Cine ar trage de fapt sforile în Giulești: „Numai oamenii lui sunt acolo!”
RAPID
Ionel Ganea, dezlănțuit după startul ratat al Rapidului: „Pe Șucu îl fac ăștia «ca la Nufărul!», o să se curețe” » Cine ar trage de fapt sforile în Giulești: „Numai oamenii lui sunt acolo!”

Liviu Ciobotariu, înainte de Sepsi OSK - Aktobe: „Am simțit jucătorii foarte motivați”

„Este o nouă provocare pentru tot ceea ce înseamnă Sepsi OSK. Este provocarea de a încerca să intrăm în play-off-ul Conference League.

Va fi un joc dificil. Întâlnim o echipă într-o formă foarte bună, cu jucători buni, în special pentru faza de atac. Trebuie să fim foarte atenţi. Dar şi noi suntem într-o formă bună, suntem dornici de a face performanţă, am simţit jucătorii foarte motivaţi.

Din punctul nostru de vedere vom face tot ceea ce este posibil ca să scoatem un rezultat pozitiv. Un rezultat pozitiv ne-ar ajuta foarte mult pentru meciul doi. Va trebui să ne luptăm”, a transmis Ciobotariu, citat de news.ro.

Aktobe a ajuns în turul 3 preliminar după 5-3 la general cu Torpedo Kutaisi. Kazahii vin după un 4-2 în campionat cu Kairat Almaty. 

Meciul dintre Sepsi OSK și Aktobe va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și la televizor pe posturile DigiSport 1 și PrimaSport 2.

Mai multe știri de actualitate:

Decizia Rapidului l-a uimit pe Șumudică: „Ce se întâmplă cu el? Nici nu l-au dezbrăcat”

Situație paradoxală înainte de FCSB - Nordsjaelland » Danezii se tem de jucătorul de care Becali vrea să scape cu orice preț

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează