INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  ADVERSARE

Nordsjaelland, cu turațiile la maximum înainte de FCSB: repriză letală a danezilor + și adversarele lui Sepsi și Farul sunt în mare formă!

Nordsjaelland e pe val în Danemarca / Sursă foto: Facebook
Nordsjaelland e pe val în Danemarca / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat duminica, 06 august 2023 20:54 / Actualizat duminica, 06 august 2023 21:25

Nordsjaelland a obținut o victorie de moral înaintea „ciocnirii” cu FCSB din turul III al Conference League. Danezii au reacționat în stil de mare echipă după ce au fost conduși la pauză de Brondby și s-au impus în final cu 3-1, după o repriză secundă pe care staff-ul roș-albaștrilor va trebui s-o analizeze cu multă atenție.

Viitoarea adversară a FCSB-ului a ajuns la trei victorii din tot atâtea meciuri în noul sezon din Danemarca, însă nu fără emoții! Asta fiindcă Brondby, o echipă mereu incomodă în întrecerea internă, a ținut-o în șah pe Nordsjaelland mai bine de o repriză. 

„«Nea Vali, ați sărit din lac în puț!»” » Românul care activează în Danemarca îi dă vești proaste lui FCSB: „Nordsjaelland e cu mult peste Silkeborg!”
FCSB - FC NORDSJAELLAND
„«Nea Vali, ați sărit din lac în puț!»” » Românul care activează în Danemarca îi dă vești proaste lui FCSB: „Nordsjaelland e cu mult peste Silkeborg!”

Nordsjaelland, letală după pauză!

Oaspeții au intrat la cabine după reușita din minutul 37, însă „tigrii sălbatici” au reșit să întoarcă până la urmă meciul în favoarea lor. 

Marcus Ingvartsen, vârful adus de la Mainz pentru 3 milioane de euro, a dat tonul revenirii cu golul din minutul 52. Presiunea la poarta lui Brondby a crescut din ce în ce mai tare pe final, iar Nuamah, un fotbalist irezistibil, aflat pe val în campionatul danez, a dus-o pe Nordsjaelland în avantaj în minutul 74.

Superstarul pentru care luptă PSG, Milan și Ajax a mai oferit și o pasă decisivă, iar Martin Frese a închis tabela în minutul 80. O veritabilă demonstrație de forță a danezilor, cu patru zile înaintea partidei de la București cu FCSB. Roș-albaștrii joacă împotriva danezilor de la Nordsjaelland pe 10 și 16 august.

Aktobe e în mare formă înaintea turului cu Sepsi

Și Sepsi are motive serioase de îngrijorare înaintea partidei cu Aktobe. Formația din Kazahstan e în formă, a înscris de patru ori în duelul jucat pe teren propriu cu Kairat Almaty.

După 2-2 la pauză, adversara covăsnenilor a început într-o manieră sufocantă repriza secundă, rezolvând partida încă din minutul 57. China, Elder Santana, Alibek Kasym și Shomko au semnat golurile lui Aktobe, care, după 18 etape, se situează pe locul 3 în campionatul kazah.

Ce o așteaptă pe Sepsi în Kazahstan » Avertisment de la peste 3.000 de kilometri: „Să se pregătească mental”
SEPSI
Ce o așteaptă pe Sepsi în Kazahstan » Avertisment de la peste 3.000 de kilometri: „Să se pregătească mental”

Flora Tallinn, scor-fluviu înaintea duelului cu Farul

Flora Tallinn, viitoarea adversară a campioanei României, a jucat încă de vineri. Locul secund în campionatul eston, la egalitate cu rivala din oraș Levadia, Flora a învins-o cu 4-0 pe modesta Kuressaare, o echipă de jumătatea clasamentului. Alliku, Vassiljev, de două ori, și Zenjov au punctat pentru campioana en-titre a Estoniei. Farul o va întâlni pe Flora Tallinn pe 10, resprctiv 17 august. 

VIDEO Before & after cu gazonul de pe „Arcul de Triumf”. FCSB - Nordsjælland ar trebui să se dispute aici

Citește și alte știri de actualitate:

INTERVIU „«Nea Vali, ați sărit din lac în puț!»” » Românul care activează în Danemarca îi dă vești proaste lui FCSB: „Nordsjaelland e cu mult peste Silkeborg!”

Atenție, FCSB: vine tăvălugul Nordsjaelland! » GSP i-a urmărit pe danezi și prezintă 10 concluzii

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
paolo13
paolo13  •  07 August 2023, 05:55
Postat de maradona79 pe 06 August 2023, 23:17

Mult succes, Nordsjaelland!

Voi nimic?

stefanf78
stefanf78  •  07 August 2023, 00:17
Postat de maradona79 pe 06 August 2023, 23:17

Mult succes, Nordsjaelland!

Urât, foarte urât!

maradona79
maradona79  •  06 August 2023, 23:17

Mult succes, Nordsjaelland!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează