INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  NUMIRE

OFICIAL Viitoarea adversară a lui CFR Cluj din Conference League și-a anunțat noul antrenor » Ex-fotbalist legendar, trecut pe la Ajax, AC Milan și Barcelona

Patrick Kluivert, noul antrenor de la Adana Demirspor. 
Foto: Facebook
Patrick Kluivert, noul antrenor de la Adana Demirspor. Foto: Facebook

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2023 12:53 / Actualizat sambata, 01 iulie 2023 14:36

Gruparea turcă Adana Demirspor, adversara celor de la CFR Cluj din turul 2 preliminar al UEFA Europa Conference League, a anunțat că olandezul Patrick Kluivert (47 de ani) este noul antrenor al echipei. 

  • CFR Cluj - Adana Demirspor se joacă pe data de 27 iulie, la Cluj-Napoca
  • Returul se dispută pe data de 3 august, în Turcia

Fostul mare internațional olandez a semnat un contract valabil pe două sezoane cu Adana Demirspor, au anunțat turcii, pe Facebook. Adana Demirspor fusese pregătită până la finalul acestui sezon de italianul Vincenzo Montella (49 de ani), fost tehnician la AS Roma, Fiorentina, AC Milan, Sevilla și Sampdoria.

Dinamo blindează atacul » Vârful adus a înscris 26 de goluri în 2 ani și anunța: „Am avut multe oferte. Jucătorii ca mine sunt rari”
DINAMO
Dinamo blindează atacul » Vârful adus a înscris 26 de goluri în 2 ani și anunța: „Am avut multe oferte. Jucătorii ca mine sunt rari”

Patrick Kluivert, noul antrenor de la Adana Demirspor

Patrick Kluivert fusese ultima oară selecționerul naționalei din Curaçao, acolo unde a fost interimar. A antrenat naționala din Caraibe în 6 meciuri, având un bilanț de 1 victorie, două egaluri și 3 înfrângeri.

A mai activat, ca „principal”, la FC Twente U21 și Ajax U19. A mai ocupat diferite funcții, precum director la Academia Barcelonei sau director sportiv la PSG.

A fost și secundul lui Louis Van Gaal la naționala Olandei (august 2012- iulie 2014). dar și secundul lui Clarence Seedorf la naționala Camerunului, în perioada august 2018 - iulie 2019.

Ca jucător, Patrick Kluivert a evoluat la echipe puternice din fotbalul european, precum Ajax, AC Milan, FC Barcelona, Valencia sau PSV Eindhoven.  A câștigat Liga Campionilor cu Ajax în 1995 și La Liga cu FC Barcelona în 1999.

Adana Demirspor a realizat și un transfer: Henry Onyekuru

Pe lângă aducerea unui nou antrenor, turcii de la Adana Demirspor au realizat și un transfer. Aceștia l-au adus pe Henry Onyekuru (26 de ani), extremă stânga nigeriană care a jucat sezonul trecut sub formă de împrumut la Adana, de la Olympiacos Pireu. 

Viitoarea adversară a lui CFR Cluj din Conference League și-a anunțat noul antrenor » Ex-fotbalist legendar, trecut pe la Ajax, AC Milan și Barcelona
Henry Onyekuru. Foto: Imago

Acum, Adana l-a achiziționat definitiv pe african, pentru 3,5 milioane de euro. Onyekuru are un CV foarte bun, în care se regăsesc echipe precum Everton, Anderlecht, Galatasaray sau AS Monaco. 

Citește și: 

Paul Anton semnează cu multipla campioană și va fi coleg cu 2 români!

Cât de departe suntem! Vedeta maghiarilor a ajuns la Liverpool pentru o sumă AMEȚITOARE

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează