INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSKA SOFIA - SEPSI 0-2

CORESPONDENȚĂ DIN BULGARIA La un pas de bătaie! Scandal imens după CSKA Sofia - Sepsi! Căpitanul s-a înjurat cu ultrașii în parcare și va fi amendat

Ultrașii lui CSKA au digerat cu greu înfrângerea cu Sepsi / foto: Cristi Preda (GSP) +25   FOTO
Ultrașii lui CSKA au digerat cu greu înfrângerea cu Sepsi / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat vineri, 28 iulie 2023 09:33 / Actualizat vineri, 28 iulie 2023 12:04

Dacă înainte de meciul CSKA Sofia - Sepsi, încheiat 0-2, jucătorii bulgari abia și-au făcut loc prin sutele de fani în drumul spre vestiare, aceștia au fost înjurați și apostrofați la plecare.

  • Andrei Crăițoiu și Vlad Nedelea, reporterii Gazetei Sporturilor, operatorul Iosif Popescu și fotoreporterul Cristi Preda au fost în Sofia (Bulgaria), de unde au transmis cele mai noi informații despre meciurile din Conference League

Înaintea partidei, toată lumea era entuziasmată de o victorie de răsunet în fața celor din Sfântu Gheorghe, dar fluierul final a produs o adevărată ruptură între ultrași și jucători.

Mihai Stoica, după ce a văzut meciurile echipelor românești din Conference League: „Foarte, foarte slabi!” » Cine l-a surprins negativ
PRELIMINARII
Mihai Stoica, după ce a văzut meciurile echipelor românești din Conference League: „Foarte, foarte slabi!” » Cine l-a surprins negativ

Fluierați și chiar jigniți în drumul spre vestiare, jucătorii au fost calmați cu greu de forțele de ordine să nu reacționeze, în drumul lor spre ieșirea de pe teren. Apoi, la ieșirea de la cabine, ultrașii s-au adunat în fața autocarului și au așteptat explicații pentru înfrângere. 

La un pas de bătaie după CSKA - Sepsi!

Căpitanul Ivan Turitsov a fost primul care a ieșit de la vestiare și și-a asumat rolul de comunicator cu ultrașii. Dar n-a stat mult! Presa din Bulgaria notează că acesta i-a înjurat pe suporteri, care au devenit recalcitranți.

Ca situația să nu escaladeze, Turitsov a preferat să intre la vestiare, dar spiritele nu s-au calmat în parcare. Unul dintre oficialii clubului, Stoyan Ormandzhiev, a anunțat că fundașul va fi amendat dacă acesta a avut un comportament reprobabil la adresa propriilor fani.

+21 FOTO

Căpitanul lui CSKA SOfia, Ivan Turitsov, amendat chiar dacă a cerut scuze 

Și directorul executiv al formației sofiote, Filip Filipov, a comentat incidentele de la final: „Este normal ca fanii să fie nemulțumiți... Au tot dreptul după jocul pe care l-am făcut. Le mulțumim pentru susținere și le cerem scuze”. 

Despre reacția pe care a avut-o căpitanul Turitsov, oficialul a declarat: „Dacă și-a permis să înjure suporterii, atunci va fi pedepsit conform regulamentului intern al clubului”. 

Căpitanul și-a cerut scuze pentru gestul avut într-un mesaj pe pagina de Facebook: „Vreau să îmi cer scuze tuturor pentru reacția urâtă din partea mea, după finalul meciului!”

Cum au comentat cei de la sportal.bg cele două goluri ale lui Sepsi 

  • În minutul 68, jucătorii lui Sasha Ilici au comis o eroare grosolană defensivă, care a fost pedepsită de echipa României. Mingea a ajuns la Varga, al cărui șut a fost salvat inițial de Busatto, dar Păun nu a putut greși
  • În minutul 80, CSKA a mai făcut o greșeală teribilă. De data aceasta, Gustavo Bussato nu a judecat situația în cel mai bun mod și mingea i-a fost luată de Mario Rondon, a combinat cu Roland Varga, care a trimis mingea în plasă.

VIDEO Fotbaliștii lui Sepsi exultă: „Cel mai mare rezultat din istoria clubului nostru!”

Citește și alte știri despre Sepsi:

VIDEO Fotbaliștii lui Sepsi exultă: „Cel mai mare rezultat din istoria clubului nostru!”

VIDEO + FOTO Seară magică: Sepsi a zdrobit-o pe CSKA la Sofia și e ca și calificată! Reporterii GSP au transmis cele mai tari informații de la stadion

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
mogosoaia
mogosoaia  •  28 Iulie 2023, 12:46

Si la cefele late suporterii au voie sa faca ce vor, iar conducatorii se fac pres in fata lor. De aia au ajuns si ei unde au ajuns. Hai Sepsi! Sepsi campioana!

nicto
nicto  •  28 Iulie 2023, 10:57
Postat de Stefan_rapidist_de_mic pe 28 Iulie 2023, 10:41

"De data aceasta, Gustavo Bussato nu a judecat situația în cel mai bun mod și mingea i-a fost luată de Mario Rondon, care s-a combinat cu Roland Varga, care a trimis mingea în plasă." Andrei Crăiţoiu si Vlad Nedelea si-au combinat neuronii si au scris acest articol. Atat s-a putut!

la cat de caraghios a fost portarul ala ce sa si scrii, sa nu te ia cenzura? sa retinem sutul lui Varga... cati ar fi nimerit poarta la faza aia?

nicto
nicto  •  28 Iulie 2023, 10:53

si la bulgari ca la noi...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează