INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - WEST HAM 0-3

FOTO Și-a bătut joc până la capăt » FCSB a încheiat în genunchi cel mai rușinos parcurs al ei în grupele europene. Cele mai multe goluri încasate din Conference + Europa League!

Târnovanu a încasat 3 goluri de la West Ham și la retur. Foto: Cristi Preda (GSP) +11   FOTO
Târnovanu a încasat 3 goluri de la West Ham și la retur. Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat joi, 03 noiembrie 2022 23:54 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 01:01

FCSB a fost învinsă de West Ham, scor 0-3, și a terminat grupa de Conference League pe ultimul loc, cu 2 puncte și un golaveraj rușinos, 3-18! Nicio altă formație din grupele Conference League sau Europa League nu a încasat mai multe goluri!

Programul complet din Conference League

Orgoliul și cei 500.000 de euro. Cam asta e miza pentru FCSB înaintea unui meci cu West Ham, ce o putea ajuta teribil dacă nu-și bătea joc de "dubla" cu Silkeborg. Asta și pentru că englezii tratează meciul ca pe un "extemporal" pentru tineri și un antrenament bun după un meci cu Manchester United.

Dan Petrescu își „înțeapă” rivalii din Liga 1: „Nu văd aici alte echipe sau alți antrenori din România. Nu știu pe unde sunt” » Scenariul fatalist care-l bântuia în minutul 90
CFR E ÎN PRIMĂVARĂ!
Dan Petrescu își „înțeapă” rivalii din Liga 1: „Nu văd aici alte echipe sau alți antrenori din România. Nu știu pe unde sunt” » Scenariul fatalist care-l bântuia în minutul 90

Cât mai rezistă Dawa și Bouhenna?

"Scena" e totuși ofertantă. Seară de Europa, adversar cu șfaif. Probă pentru cei de la care Becali așteaptă profitul. Prima mostră a fost a lui Tavi Popescu. L-a "curățat" ușor pe Lanzini, argentinian cu gleznă fină, jucător ce i-a costat pe "ciocănari" 12 milioane de euro.

Târâș, răvășiți la orice minge în careu, stoperii FCSB-ului sunt salvați de Târnovanu, la șansa lui Mubama. Și pentru West Ham e un bun prilej de a-și testa tinerii, sau pe cei în care au investit sume ce în România reprezintă un întreg lot, cum e cazul marocanului Aguerd.

Revenit după accidentare, stoperul pe care "ciocănarii" au dat 35 de milioane de euro încă e cu o viteză, două în minus. S-a simțit incomod lângă Compagno, italian pe care, probabil, i-l va pomeni mult lui Scamacca.

A comis-o, apoi a salvat-o

Cum, probabil, Târnovanu își pomenește la fiecare meci "gardienii" din față. A mai salvat-o o dată pe FCSB în fața lui Downes, însă n-a mai făcut și cu 5 minute înainte de pauză. Șut la lung al lui Fornals, "eroul" FCSB-ului scoate de această dată mingea din poartă. Eroarea în defensivă e regulă la FCSB. Fix înaintea pauzei Pantea a respins, din alunecare, o minge de pe linia porții.

Pe silence a fost FCSB, cam cum a fost tot parcursul din grupele Conference League, întâia participare a echipei ce altădată era o abonată la primăvara europeană. Calculele financiare s-au închis definitiv pentru FCSB în minutul 56. La fel și așteptările fanilor.

Dawa, același Dawa! Al câtelea gol pe care îl are pe conștiință? L-a uitat pe Mubama, care a deviat cu capul, cât să-l facă pe camerunez să înscrie în proprie poartă. A fost momentul când pentru FCSB s-a încheiat meciul. Nu și pentru West Ham.

Au dat și ei, a încasat și FCSB

"Ciocănarii" au simțit că pot scrie istorie. Au căutat să repete isprava lui Silkeborg. A venit și golul 3, Fornals autor. Suficient pentru fanii gazdelor, care au căutat drumul spre casă. FCSB încheie gâfâind a umilință. O rușine istorică, 18 goluri primite, o medie de 3 goluri încasate pe meci, ultima apărare din Conference League.

Multe de rezolvat, puțin timp la dispoziție, parcă prea multe. Cu toate că în vară s-au rispit 5 milioane de euro, așteptările erau mari, FCSB e mai fragilă și predispusă rușinii ca niciodată. Tremură din toate încheieturile, e destabilizată de orice. A devenit sparring-partnerul preferat al tuturor. Și pe Arenă urmează să apară Rapid. 

1.500 de englezi pe Arena Națională

West Ham a avut parte de o susținere importantă la București. Circa 1.500 de englezi au sosit în România și au cântat non-stop pentru "ciocănari". Britanicii și-au făcut "încălzirea" în Centrul Vechi, iar în jurul orei 20:00 au ajuns la Arena Națională. Aceştia au fost huiduiți de români înaintea jocului pe motiv că n-au respectat minutul de reculegere ținut pentru un suporter al FCSB decedat în ziua partidei. 

"S-au grăbit" la stadion

West Ham a surprins din toate punctele de vedere în România. A aterizat la București cu mai puțin de 24 de ore înaintea meciului, nu a făcut niciun antrenament în România, nu a susținut nici conferința de presă, însă s-a grăbit să vină la stadion. Asta pentru că a fost pusă în gardă de autorități privitor la traficul din București. Cele două autocare care i-au adus pe londonezi la Arena Națională au sosit la stadion cu mai bine de două ore înaintea jocului, cu o oră mai devreme decât vin în mod obișnuit echipele la stadion. 

FINAL » FCSB - West Ham 0-3

S-a terminat partida!
min. 78: David Moyes schimbă liniile, le oferă minute și puștilor de pe bancă. 
min. 70: Ogbonna șutează din unghi, Târnovanu respinge în corner. 
min. 65, GOL West Ham, 0-3: Târnovanu iese hazardat, respinge direct la Fornals, iar spaniolul îndeplinește o formalitate. Fanii încep să plece de pe Arena Națională.
min. 63: Radaslavescu trimite pe lângă poartă dintr-o poziție foarte bună. 
min. 59: Octavian Popescu este înlocuit cu Florinel Coman. 
min. 56, GOL West Ham, 0-2: Mubama reia cu capul, din plojon. Mingea îl atinge pe Dawa și scutură plasa. UEFA îl creditează pe englez cu reușita.
min. 55: Tot mai multe probleme în defensiva celor de la FCSB. Divin Mubama ajunge cu o fracțiune mai târziu la o centrare din flancul stâng. 
A început repriza secundă! Radaslavescu, Olaru și Ianis Stoica intră în locul lui Marco Dulca, Oaidă și Cordea.

+7 FOTO

S-a terminat prima repriză! Târnovanu a ținut-o pe FCSB în joc.
min. 45: Pantea scoate mingea de pe linia porții. Târnovanu fusese bătut.
min. 40, GOL West Ham, 0-1: Fornals pleacă dintr-o poziție de ofsaid, după cum arată reluările TV, și șutează de lângă Dawa. 

Și-a bătut joc până la capăt » FCSB a încheiat în genunchi cel mai rușinos parcurs al ei în grupele europene. Cele mai multe goluri încasate din Conference + Europa League!
Momentul în care mingea pleacă spre Fornals / FOTO: Captură @Pro Arena

min. 35: Flynn Downes pleacă de lângă Radunovic și rămâne singur la 6 metri de poartă, poziție centrală. Reia cu exteriorul, dar Târnovanu intervine excelent.
min. 33: Nayef Aguerd vede cartonașul galben pentru o palmă în figura lui Comapgno.
min. 29: Tavi Popescu depășește un adversar în banda stângă, dar exagerează cu driblingurile și este deposedat. 
min. 22 Dublă ocazie a lui West Ham, dublă intervenție a lui Târnovanu. A scos senzațional șutul lui Mubama, din 6 metri. 
min. 10: West Ham încearcă un pressing agresiv în treimea celor de la FCSB. Vicecampionii României nu riscă și ies cu minge lungă. 
min. 3: Cei de la West Ham sunt luați pe nepregătite în acest debut de meci. Coufal greșește, dar Compagno ajunge cu o fracțiune de secundă prea târziu. 
A început partida! 

FCSB - West Ham, echipele de start

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Bouhenna, Radunovic - Dulca, Edjouma, Oaidă - Cordea, Compagno, Oct. Popescu 
Rezerve: A. Vlad - V. Crețu, Fl. Coman, I. Stoica, Dumiter, Boboc, Olaru, Radaslavescu, Rusu 
Antrenor: Mihai Pintilii

West Ham: Areola - Coufal, Johnson, Ogbonna, Aguerd - Lanzini, Coventry, Downes, Scarles - Mubama, Fornals 
Rezerve: Hegyi, Randolph - Appiah, Ashby, Casey, Clayton, Forbes, Orford, Potts, Simon-Swyer 
Antrenor: David Moyes

Stadion: Arena Națională (București)
Arbitru: Sascha Stegemann (Germania)

Silkeborg - Anderlecht, celălalt meci al grupei:

Mai multe știri despre FCSB:

Situația lui Marco Dulca, analizată de tatăl său: „Dacă pleacă de la FCSB înseamnă că e slab! Nu se pune problema să se întoarcă la Chindia”
PRIETENII LUI OVIDIU
Situația lui Marco Dulca, analizată de tatăl său: „Dacă pleacă de la FCSB înseamnă că e slab! Nu se pune problema să se întoarcă la Chindia”
Răsturnare de situație la FCSB » Ce se întâmplă cu numirea noului antrenor: „E cea mai bună decizie”
FCSB
Răsturnare de situație la FCSB » Ce se întâmplă cu numirea noului antrenor: „E cea mai bună decizie”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (208)
Hcm27
Hcm27  •  04 Noiembrie 2022, 16:44
Postat de Aliluia pe 04 Noiembrie 2022, 12:12

Gresit. Criteriul de baza este sa fii realist si sa ti cunosti potentialul si limitele. A, si scopul. Gandeste logic, nu haotic. Ca iote ce patesti, te calca toti in picioare si tot tu esti ala cel mai dezamagit. Aliluia

Aleluia!

Hcm27
Hcm27  •  04 Noiembrie 2022, 16:43
Postat de mihai041 pe 04 Noiembrie 2022, 11:23

Clonă ești tu, mă! A fost tribunalul. Marca este la csa steaua. Voi nu existați dacă nu era corupția așa mare. Rapid are marca, palmaresul și continuă tradiția vechii echipe. Și ca tot ai reamintit de melodia aia, ăsta demonstrează, dacă mai era nevoie, încă o dată, nivelul vostru de inteligență. ZERO BARAT. Sunteți după chipul și asemănarea oierului. Proști, inculți și semianalfabeți. Un club de pușcăriași.

Clubul începe cu tine?Nu știam

Aliluia
Aliluia  •  04 Noiembrie 2022, 12:12
Postat de Hcm27 pe 04 Noiembrie 2022, 01:00

Poate da,poate nu.Dar cu aceasta gândire nu vei da niciodată înainte.Aliluia!

Gresit. Criteriul de baza este sa fii realist si sa ti cunosti potentialul si limitele. A, si scopul. Gandeste logic, nu haotic. Ca iote ce patesti, te calca toti in picioare si tot tu esti ala cel mai dezamagit. Aliluia

Vezi toate comentariile (208)
Comentează