INTERNATIONAL  »  CUPA AFRICII 2010  »  CAN 2010

Adebayor: "Nu ştiu dacă voi mai putea juca fotbal" :S

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2010 00:00

Togolezii sunt încă în stare de şoc după ce în urmă cu şase zile au fost mitraliaţi de rebelii angolezi. Starul lui Manchester City, Emmanuel Adebayor, ia în calcul chiar şi varianta retragerii definitive din fotbal.

"Mă rog la Dumnezeu în fiecare zi. Nu reuşesc nici să mănânc. Încă vizualizez acele momente înfricoşătoare şi realizez că doar printr-un miracol am scăpat cu viaţă. Nu ştiu când mă voi întoarce în Anglia şi nici dacă voi mai putea juca fotbal. Din fericire, şefii clubului au înţeles prin ce trec şi mi-au transmis că am tot timpul la dispoziţie pentru a-mi reveni. Retrăiesc însă acele clipe îngrozitoare. Ofiţerul de presă al echipei naţionale a murit în braţele mele. A fost cel mai urât moment din viaţa mea", spune Adebayor.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (8)
 •  14 Ianuarie 2010, 18:16
Postat de pe 14 Ianuarie 2010, 16:52

Ma surprinde ca zice ca a fost cel mai urat moment din viata lui! In Franta a omorat un om...

rad-tot...poti sa zici despre ce vorbesti ca eu unu n-am idee..dar m-ai facut curios

 •  14 Ianuarie 2010, 16:52

Ma surprinde ca zice ca a fost cel mai urat moment din viata lui! In Franta a omorat un om...

 •  14 Ianuarie 2010, 16:39

C se intimpla cu noi ramani??? Omului ia trecut viatza prin fatza ochilor in 10 min si acum regreta multe lucruri. Noi ramani nu stim altceva decit sa criticam? Nu vedeti ca cei mai "de criticat" suntem noi ? Oare o sa se mai schimbe romanu?...veci !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează