INTERNATIONAL  »  CUPA AFRICII 2010  »  MALAWI ACUZĂ ORGANIZATORII CAN 2010

"Angola e ajutat=!"

Articol de - Publicat vineri, 15 ianuarie 2010 00:00

Selecţionerul Malawi, Kinnah Phiri, a înaintat un protest organzatorilor CAN 2010 după înfrîngerea suferită joi seară în faţa reprezentativei-gazdă, Angola (0-2).

"Găsim că e foarte ciudat ca tocmai înaintea meciului cu gazdele competiţiei nouă să nu ni se poată pune la dispoziţie un teren de antrenament. Şi asta vreme de două zile!", a punctat Phiri la conferinţa de presă de după meci.

Ulterior, el a trecut la acuzaţii şi mai grave: "Nouă ni se creează astfel impresia că Federaţia angoleză lucrează mînă-n mînă cu Comitetul de Organizare pentru ca Angola să fie împinsă practic de la spate în sferturile de finală ale competiţiei".

Selecţionerul Malawi a mai povestit că "de trei ori am fost la terenul unde ştiam că trebuie să ne antrenăm şi de trei ori am găsit pe altcineva acolo. Cînd le-am spus să plece, au refuzat". 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
 •  15 Ianuarie 2010, 11:54

mai Malawi, au patit-o ei Italia si Spania cu Coreea de Sud... ce ne mai mira.

 •  15 Ianuarie 2010, 10:05

se intampla magarii in europa, unde se zice ca suntem mai dezvoltati, daramite la aia in africa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează