INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CUPA UEFA

Dinamo Kiev a felicitat clubul Şahtior. Crezi că Dinamo ar felicita Steaua?

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2009 00:00

Reprezentanţii formaţiei Dinamo Kiev au trimis o scrisoare de felicitare rivalilor de la Şahtior Doneţk, care miercuri seară au reuşit să câştige Cupa UEFA la Istanbul, informează presa ucraineană.

"Campioana Ucrainei felicită clubul Şahtior pentru victoria obţinută în Cupa UEFA", se arată în scrisoarea lui Dinamo Kiev, semnată de preşedintele clubului, Igor Surkis, antrenorul Iuri Semin şi căpitanul Alexander Şovkovski, aceasta fiind adresată proprietarului lui Şahtior, Rinat Ahmetov, antrenorului Mircea Lucescu şi căpitanului Dario Srna.

"Sincere felicitări din partea jucătorilor, antrenorilor şi managerilor clubului, dar şi a suporterilor, pentru superba victorie a lui Şahtior. Echipa a dat dovadă de determinare şi forţă, reuşind pentru prima dată în istoria Ucrainei să câştige acest prestigios trofeu european.

Această reuşită este una istorică, fiind prima Cupă UEFA pentru Ucraina", se mai arată în scrisoarea lui Dinamo Kiev. "Dorim ca în viitorul sezon, dragii noştri rivali, să obţineţi alte victorii impresionante în cupele europene", au mai afirmat oficialii campioanei.

Altfel, cotidianul italian Il Giornale a scris joi că "ţiganul" Mircea Lucescu a reuşit performanţa de a câştiga un trofeu european alături de formaţia din Ucraina. "Mircea Lucescu, 63 de ani, ţiganul român de pe banca tehnică, a luat acasă trofeul, iar Şahtior Doneţk a câştigat ultima ediţie a Cupei UEFA", a notat cotidianul.

Echipa antrenată de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, la care Răzvan Raţ a fost integralist, a învins, miercuri, în finala Cupei UEFA, pe Werder Bremen, scor 2-1, după prelungiri, şi a câştigat asfel primul trofeul european din istoria clubului.

Sursa: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (72)
theil
theil  •  24 Mai 2009, 15:26

intrebare timpita.de ce nu ati spus,credeti ca steaua ar felicita dinamo,daca ia titlul???

 •  23 Mai 2009, 18:42

De ce nu: "Crezi ca steaua ar felicita Dinamo?" Of, of, of...

sup3rsonik
sup3rsonik  •  23 Mai 2009, 18:24

ba ce redactori sunteti...de ce e intrebarea dak dinamo ar felicita steaua cand a-ti putea sa puneti si dak steaua ar felicita pe dinamo?...creka ai pus pe dinamo din cauza k e "dinamo" kiev si d-aia....sahtior se aseamana mai mult cu dinamo decat cu steaua;)

Vezi toate comentariile (72)
Comentează