INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  FRANCEZII NU SCAPĂ DE GRIJI CU DOAR PATRU ZILE ÎNAINTEA MECIULUI CU NOI

Alarmă!

Articol de - Publicat joi, 05 iunie 2008 00:00

Ribery a fost acroşat marţi de fundaşii columbieni şi are o contuzie puternică la glezna dreaptă.

După accidentarea lui Vieira, care a suferit o ruptură musculară la coapsă şi nu va juca în faţa “tricolorilor”, fiind incert pentru Euro, Raymond Domenech nu voia decît un singur lucru: să nu se lovească nimeni în amicalul contra Columbiei (1-0).

La sfîrşit, selecţionerul a declarat: “Nici o accidentare, asta e important. Au fost acroşaje, dar n-avem nici o victimă”. Nu era însă atît de surîzător.

Pentru că Franck Ribery, omul său numărul unu , fusese bu­s­cu­lat de mai multe ori de agresivii sud-americani! De aceea l-a şi în­locuit cu un sfert de oră înainte de fi­nal. “Kaiser Franck” s-a plîns de dureri la glezna dreaptă şi doctorul Jean-Pierre Paclet i-a pus imediat gheaţă.

Ieri, mijlocaşul nu s-a antrenat dimineaţă, trecînd deja pe fizioterapie. “Nimic important”, a negat ofiţerul de presă Yann Le Guillard, în­cercînd să distragă aten­ţia de la acest subiect. Dar Ri­bery are o contuzie pu­ter­nică la gleznă!

“Mă doare glezna dreaptă, într-adevăr, dar asta e. Doctorul mă va trata şi voi fi gata pentru meciul contra românilor. E prea important ca să-l pierd”
Franck Ribery mijlocaş Franţa

Nici Gallas nu e sută la sută
În ultima săptămînă, William Gallas l-a speriat şi el pe Domenech. Exact înaintea testului cu Paraguay, de sîmbătă, fundaşul s-a ales cu o contractură pe coapsă şi n-a mai intrat. A jucat marţi, 90 de minute, dar e departe de capacitatea maximă. “Am rezistat, însă mai e de lucru. Dacă aş fi pesimist, v-aş spune că sînt la 40 la sută. Cum sînt optimist, vă zic 70 la sută”, a declarat Gallas, care nu mai evoluase de o lună.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează