INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  

Aliuţă: "Piţurcă nu pierde niciodată meciuri importante"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iunie 2008 00:00

Mijlocaşul care a lucrat în trecut cu Victor Piţurcă a dezvăluit metodele acestuia de lucru şi a explicat că este convins că nu România nu va pierde meciul cu Olanda:

Mijlocaşul care a lucrat în trecut cu Victor Piţurcă a dezvăluit metodele acestuia de lucru şi a explicat că este convins că nu România nu va pierde meciul cu Olanda:

"Meciurile importante, Piţurcă nu le pierde niciodată. Am lucrat cu el cînd eram la Steaua şi nu am pierdut nici cu Southampton nici cu Liverpool. Liverpool mai ales era o forţă. Dar Piţi are ceva special. Face o pregătire tactică aşa cum nu am văzut la nimeni. Îţi dă mură în gură şi îţi explică exact ce trebuie să faci. Ştie absolut orice detaliu despre adversar şi nu îi scapă nimic, dar ştie şi cum să îţi explice să îl anihilezi", a explicat Aliuţă.

Acesta a dezvăluit care era programul lui Piţi la Steaua: "Venea la birou la ora 9 dimineaţa şi dacă nu aveam antrenament pînă la 8 nu pleca acasă. Urmărea toată ziua casete şi statistici. Este un antrenor foarte dur, nu mişti în front şi nu îţi permite să îi vorbeşti oricum. Dar oricum îţi impune respect şi nu ajungi tu să vorbeşti urît cu el pentru că vezi că e profesor de fotbal. În schimb, chiar dacă în afara terenului e dur, în joc îţi dă multă libertate şi profită la maxim de calităţile tale". Aliuţă este sigur că Olanda este dispusă să lase Italia şi Franţa acasă: "Eu sînt sigur că olandezii vor dori să lase şi Italia şi Franţa acasă pentru că realizează că a doua oară mai greu le dă atîtea goluri. Olanda va dori să ne ia cu ei în sferturi, dar nu ne va da niciodată meciul. Trebuie să jucăm şi noi bine pentru că altfel se vor face de rîs", a încheiat Aliuţă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  15 Iunie 2008, 00:19

Doriti sa faceti ceva bani in plus, 3 minute pe zi? Solutia: http://bux.to/?r=romulusao.1.Mai intai copiaza link-ul acesta: http://bux.to/?r=romulusao 2.Inscrie-te, completand toate casutele care apar acolo.La referrer se scrie romulusao, daca nu e deja completat. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde si vei primi 0.01$.Asta e tot.Iata un exemplu de calcul:Tu dai click 10 ads /zi=$0.10.170 referrals dau click 10 ads/zi=$17.pe zi = $17.1. pe saptamina=$119.7.pe luna=$510

 •  14 Iunie 2008, 22:32

piturca a facut din rahat bici...echipa Romaniei a jucat f bn pt valoarea lotului...doar mutu si chivu impresionand..(adik joaca la echipe puternice de afara) asa ca merita toate laudele

 •  14 Iunie 2008, 21:39

"""""Bine ca vorbesc aici toti pustii care nu au habar. Steaua-Liverpool 1-1 (Traore si Cl. Raducanu) Liverpool-Steaua 0-0."""""......bine ca tu mai EU sti sa vbesti dar se pare ca nici tu habar nai, a fost intradevar 1-1 pe teren prpriu cand Traore a deschis scoru si Raducanu a egalat si a avut o ocazie mare pe final insa in retur scuze man ai gresit scoru....nu a fost 0-0 ci 1-0 pt englezi gol marcat de H.Kewell in repr a 2 si a fost refu

Vezi toate comentariile (11)
Comentează