INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  OLANDEZII N-AU FOST RECUNOSCUŢI LA LAUSANNE

Anonimi!

Articol de - Publicat joi, 05 iunie 2008 00:00

“Cine sînt băieţii ăştia?”, a întrebat o elveţiancă văzîndu-i pe jucătorii lui Van Basten. Aşa au ajuns portocaliii la Euro.

Surpriză pentru olandezi în prima zi la Euro. Marţi nu i-a aşteptat nimeni pe aero­portul din Geneva! Iar o oră mai tîrziu, cînd au sosit la hotelul Beau Rivage din Lausanne, cartierul lor general, nu era decît un suporter!
Mai mult. Unii localnici de-abia atunci au aflat că batavii vor locui acolo. “Ce se întîmplă? Cine sînt băieţii ăştia?” , a întrebat o el­ve­ţiancă. După ce a aflat, a reacţionat ca şi cum ar fi fost deranjată: “Ohhh”.

Fotografii din Ţara Lalelelor n-au avut însă noroc, chiar dacă nu era agitaţie. Van Basten n-a vrut să privească spre obiectiv. Unul dintre fotoreporteri s-a îmbrăcat în tricoul Italiei, ca să-i atragă atenţia se­lec­ţio­nerului. N-a reuşit!

Singurul care l-a făcut să zîm­bească pe Van Basten a fost por­tarul hotelului. Acesta, în loc să-i ajute la bagaje, a sărit să-i strînga mîna tehnicianului!

S-a antrenat
Ieri, în premieră de la reunirea lotului olandez, Robin van Persie s-a antrenat alături de colegi. “Mi-e puţin teamă, e uman. Nu ştiu cît de rapid pot atinge ritmul com­petiţiei. N-am mai jucat din aprilie din cauza accidentării de la coapsă. Şi selecţionerul n-a vrut încă un amical pentru mine. Dar, dacă va avea nevoie de mine, voi fi pe teren cu Italia”, a declarat atacantul.

“Nu sîntem mîndri”
Ron de Boer nu crede în Portocala mecanică. “Sîntem atît de buni încît să fim campioni? Mă îndoiesc”, a afirmat fostul mare internaţional batav, care ştie şi punctul nevralgic al olandezilor: “Nu sîntem atît de motivaţi, de mîndri, cînd jucăm la «naţională»! Cîteodată trebuie să fii rău şi acest sentiment nu există în cultura noastră”.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  05 Iunie 2008, 11:20

eu cred ca "anonimii" astia o sa taca si o sa faca.ei nu se sparg in bashini ca francezii si macaronarii nu se cearta nu se busesc la antrenamente nu dau declaratii belicoase...bravo lor.sper sa mergem mai departe alaturi de ei si sa-i lasam acasa pe "valorosi"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează