INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  GRUPA G / ŢARA GALILOR - ANGLIA 0-2

Antrenament public pentru Anglia cu Ţara Galilor

Darren Bent (dreapta) îl depăşeşte pe James Collins
Darren Bent (dreapta) îl depăşeşte pe James Collins

Articol de - Publicat duminica, 27 martie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 26 martie 2011 23:20

Galezii au fost o pradă neaşteptat de uşoară pentru echipa lui Capello, care a revenit pe primul loc în grupă

Ordinea din Regat s-a respectat întocmai şi ieri, la Cardiff. Anglia a fost capul încoronat, Ţara Galilor supusul umil. Rezultatul: victorie cu 2-0 a echipei lui Fabio Capello, ce revine în fotoliul liderului, pierdut după acel 0-0 cu Muntenegru de pe Wembley.

Oaspeţii au rezolvat ecuaţia victoriei în primul sfert de oră. Lampard a deschis scorul din penalty, Bent l-a dublat la centrarea lui Ashley Young. Reacţia galezilor: zero. Condiţii în care meciul s-a transformat într-un antrenament cu public al englezilor.

Au fost momente în care Rooney şi colegii, inclusiv debutantul Wilshere, au zburdat pe teren. Parcă repetau scheme tactice. Şi văzînd că gazdele nu îndrăznesc deloc, nici nu s-au sinchisit să mai treacă balonul dincolo de linia porţii, pentru un scor mai consistent.
Anglia a înregistrat totuşi şi-o pierdere, Wayne Rooney. Atacantul a luat "galben" şi va lipsi etapa viitoare, pe 4 iunie, cu Elveţia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează