INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  OLANDA

Aproape cert, tot cu Bert » Van Marwijk ar continua şi în preliminariile CM 2014

Numit în august 2008, Bert van Marwijk are 34 de victorii și 10 remize în 52 de meciuri ca selecționer al Olandei // Foto: Reuters
Numit în august 2008, Bert van Marwijk are 34 de victorii și 10 remize în 52 de meciuri ca selecționer al Olandei // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 26 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 25 iunie 2012 21:31

După întîlnirea cu directorul general federal Bert van Oostveen, selecţionerul care a terminat grupa la Euro cu zero puncte ar fi primit garanţii că poate începe un nou ciclu.

Olanda ezită să mai facă rocada Van Marwijk-Ronald Koeman! În ciuda falimentului de la Euro, ultimul loc în grupa B fără nici un punct, actualul selecţioner are şanse tot mai mari să ne fie adversar în preliminariile CM 2014. Antrenorul de 60 de ani, al cărui acord expiră în 2016, nu vrea să plece şi nici Federaţia nu-şi mai permite să-l dea afară!

Potrivit ziarului "Algemeen Dagblad", Van Marwijk a discutat ieri dimineaţă cu directorul general Van Oostveen şi ar fi primit garanţii că va continua, avînd posibilitatea de a porni un nou ciclu, şi că se vor produce schimbări majore de lot, staff tehnic şi medical. Forul olandez spera ca selecţionerul să renunţe, însă cum nu s-a întîmplat şi demiterea ar fi costat scump, s-ar înclina spre soluţia continuităţii.

Cîrtiţa: Heitinga!
Olandezii au găsit principalul suspect în scurgerea de informaţii tactice din vestiar la Euro, de care s-au plîns fostul căpitan Van Bommel şi Huntelaar. Acelaşi cotidian batav susţine că aşa-numita "cîrtiţă" ar fi fundaşul Heitinga, ce ar fi turnat presei episodul cu Bouma împingîndu-l pe doctorul Goudswaard şi tentativa lui Van der Vaart de a fugi din cantonamentul de la Hoenderloo, chiar înaintea turneului final.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
dreamer123
dreamer123  •  26 Iunie 2012, 02:07

asta da antrenor :)))

andrei_30
andrei_30  •  26 Iunie 2012, 01:16

Doamne ce ziaristi agramati, auzi la ei titlu, "aproape cert ar continua" - cum dracu sa pui cert alaturi de un conditional optativ care e fix opusul certitudinii..aproape cert vor continua, eventual, dar cum absolut tot e "cert" in gsp, mai ales "transferurile bomba" din divizia A nici nu trebuie sa ne mire ce amatori scriu pe aici.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează