INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  AZI, GRUPA C » OLANDA - FRANŢA (21:45, TVR 1, DIRECT)

ATENŢIE!

Articol de - Publicat vineri, 13 iunie 2008 00:00

Sneijder cere o victorie azi pentru a evita pericolul România. “În ultimele două meciuri nu i-am înscris nici un gol”, a atenţionat olandezul.

Olandezii nu vor să aştepte ultima partidă din grupă Vor să se califice azi, vor a doua victorie consecutivă! După 3-0 cu Italia, încearcă să repete performanţa şi în faţa Franţei.

Portocaliii au şi un motiv, dezvăluit de Sneijder. Nu se simt în largul lor cînd joacă împotriva “tricolo­ri­lor”.“Trebuie să păs­trăm a­celaşi ritm, trei puncte ar fi de aur cu francezii. De ce? Ca să nu de­pin­dem de runda finală”, a declarat cel mai bun jucător al meciului cu squadra azzurra.

El i-a întrebat pe ziariştii batavi: “Vă aduceţi aminte de români, nu? Noi, cu siguranţă! În preli­mi­na­ri­i­le pentru Euro am avut două ten­ta­ti­ve, dar nu i-am învins. Şi nici măcar n-am reuşit să le marcăm vreun gol!”
.
Acelaşi Sneijder a spus însă: “Da­că jucăm ca luni, dacă dăm sută la sută, nimeni nu ne rezistă, pen­tru că sîntem puternici. Simţim că putem fi acum campionii Europei!”.

10 goluri a marcat Sneijder în 46 de meciuri pentru Olanda.

10,69 kilometri a alergat Wesley Sneijder luni, cu Italia.

“Olanda nu e cea mai bună!”

Deşi Portocala a învins cu 3-0 Italia, Johan Cruyff tot are ceva de reproşat. “Jucînd pe contraatac am făcut spectacol cu Italia. Dar această tactică merge în faţa unei echipe care nu se cantonează în propriul teren. Ce s-ar fi întîmplat dacă am fi întîlnit România la debut?”, a întrebat ironic legenda Olandei, comple­tînd: “Olanda nu e cea mai bună. Mie îmi place Portugalia”. Van Bas­ten (foto) i-a răspuns: “Jocul nostru a fost cel mai frumos la Euro!”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  13 Iunie 2008, 17:58

So teme astia de noi frate ca avem apararea tare ma gandesc si eu ca n'o sa apuce astia sa ne bata cu 3-0 cum a patit'o italia...au si ei motivele lor :)) mai stii cate se pot intampla in viata? Eu zic ca le dam 2-0 (Mutu,Contra):D

 •  13 Iunie 2008, 11:20

hai sa nu mai vb de grupa noastra , oricum nicio o echipa d-aici nu ajunge in semifinala,cred ca croatia va fi surpriza placuta a campionatului, finala = croatia --- spania

 •  13 Iunie 2008, 10:30

bai,nene,nu mai pot de ras!in grupa asta e franta,italia,olanda si romania si toata lumea se sperie de romania!franta e mai mult decat multumita ca a luat 1 punct cu noi desi urmeaza olanda si italia,olanda bate cu 3-0 pe italia si isi propune neaparat sa bata franta k nu stiu sigur ce fac k noi!daca eram eu in locul lor pe cuvant daca nu-mi faceam calculele pe dos!:)))))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează