INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  UCRAINA - FRANŢA 0-2

Blohin îşi avertizează jucătorii: "La Euro nu este ca în campionatul Ucrainei!" :S

Blohin își ceartă jucătorii pentru felul în care au tratat meciul după ce s-au văzut conduși
FOTO: reuters
Blohin își ceartă jucătorii pentru felul în care au tratat meciul după ce s-au văzut conduși FOTO: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 16 iunie 2012 10:27

După ce au învins în primul meci Suedia, scor 2-1, Ucrainienii au pierdut în cel de-al doilea meci de la Euro 2012 cu Franţa, scor 2-0. Selecţionerul ucrainienilor nu a fost mulţumit de atitudinea jucătorilor săi din a doua repriză, reproşîndu-le că se vedeau deja în sferturi.


"În prima repriză meciul a fost echilibrat, dar după pauză, echipa Franţei a marcat două goluri. Sînt mulţumit de modul în care am abordat meciul dar nu s-a făcut tot ce am pregătit. Victoria în faţa Suediei nu ne-a dat nicio garanţie. Dacă se gîndea cineva că sîntem deja în sferturi, a greşit. După golul doi, echipa mea nu a mai jucat nimic. Le spusesem că Franţa este una dintre favoritele turneului", a declarat Blohin.

Antrenorul ucrainienilor crede că totul s-a terminat atunci cînd Franţa a marcat al doilea gol, moment din care echipa sa nu a mai jucat mare lucru. Acesta crede că jucătorii pe care îi antrenează au abordat partida ca şi cum ar fi una din campionatul Ucrainei.

"După acest gol nu a mai mers nimic. Vom analiza acest meci, dar ce vreţi? Să intru eu în teren? Am spus deja că meciul cu Suedia nu este suficient. Euro nu este campionatul ucrainean. Trebuie să se ridice. Nu putem cîştiga un meci aşa cum am jucat în repriza a doua", a mai spus antrenorul ucrainienilor.

Franţa a învins la Doneţk, cu scorul de 2-0, selecţionata Ucrainei. Golurile au fost marcate de Menez (53) şi Cabaye (56).

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

Acesta e locul cel mai potrivit pentru a face bani din pariuri. Cele mai importante informaţii, cele mai interesante pariuri, cele mai tari cote! Citeşti, pariezi şi cîştigi cu ponturile noastre!

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (1)
dommon
dommon  •  16 Iunie 2012, 11:35

sa se califice in sferturi? le dau englezii 3-0

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close