INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  PRELIMINARII

Bosniacii şi francezii se văd în ”finala” grupei » Ne-au exclus din calcule

Bosniacul Ibricici s-a descurcat greu între fundașii bieloruși, dar la final și-a văzut sacii în căruță Foto: Reuters
Bosniacul Ibricici s-a descurcat greu între fundașii bieloruși, dar la final și-a văzut sacii în căruță Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 08 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2011 20:06

Susici îl contrazice pe Piţurcă, ”nu cred că Luxemburg ne poate pune probleme”, şi visează la un miracol la Paris


Victor Piţurcă e singurul selecţioner din grupă care mai crede într-o revenire a "tricolorilor" în cărţile pentru baraj. În vreme ce el speră într-o surpriză a Luxemburgului la Zenica, pe 7 octombrie, bosniacii şi francezii sînt convinşi că vor juca "finala" pentru locul întîi, 4 zile mai tîrziu, la Paris.

De la înălţimea celor patru puncte care-l separă de noi în clasament, selecţionerul ex-iugoslavilor, Safet Susici, nu are absolut nici o îndoială: "Sincer, nu cred că luxemburghezii ne pot pune probleme. Iar după ce-i batem, mergem pe Stade de France pentru un miracol. Adică victorie şi calificare directă".

"Cocoşul" Sagna e şi el de acord că Franţa - Bosnia va fi "decisiv" pentru şefie. Şi se bucură că ai lui pleacă din start cu avantajul terenului propriu. "Va fi dur, dar n-avem voie să pierdem locul întîi tocmai acasă", l-a completat Ribery.


39 e locul ocupat de Bosnia în clasamentul FIFA-Coca Cola la ora actuală. România e pe poziţia a 54-a


Misimovici strică sărbătoarea
Bucuria victoriei cu Belarus (1-0) a fost umbrită tocmai de eroul serii, Zvjezdan Misimovici. "Sînt nemulţumit de modul cum m-au tratat unii", a declarat autorul golului, cu trimitere la selecţionerul Susici, care l-a introdus abia la pauză. "Misimovici n-ar trebui să uite că Susici l-a susţinut cînd avea probleme cu Hagi la Galatasaray", i-a replicat cotidianul Dnevni Avaz.

Ar fi o premieră
Dacă Bosnia reuşeşte să se califice, ar ajunge pentru prima oară la un turneu final. A fost la un pas să meargă la Mondialul 2010, dar n-a trecut de Portugalia la baraj. Echipa pregătită pe atunci de Miroslav Blazevici a pierdut ambele manşe cu 1-0, cea de la Lisabona nefericit, în condiţiile în care a avut nu mai puţin de trei bare!


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează