INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ADVERSARI / ALBANIA - BOSNIA, AZI, 21:30

Bosniacul Dzeko valorează 30 de milioane de euro » Unul cît o echipă!

Articol de - Publicat joi, 07 octombrie 2010 00:00

Bosniacul Dzeko valorează mai mult decît toţi albanezii pe care îi va întîlni mîine, la Tirana.

Duelul de mîine, de la Tirana, pare dezechilibrat prin simpla comparaţie a valorii celor două loturi. Albanezii, care ne-au ţinut în şah la Piatra Neamţ, nu adună împreună suma la care este evaluat cel mai bun jucător al Bosniei. Conform "transfermarkt.de", cota de piaţă a lotului convocat de selecţionerul Josip Kuze abia ajunge la 26.525.000 de euro. Dincolo, numai Edwin Dzeko depăşeşte de unul singur suma adversarilor, valorînd 30 de milioane!

Atacantul de la Wolfsburg e evaluat de trei ori mai bine decît starul albanezilor, Cana, cotat la 10 milioane de euro. De altfel, doar 8 colegi ai lui Lorik trec peste un milion, în timp ce pragul de 10 milioane este depăşit de alţi doi elevi ai lui Safet Susici: Miralem Pjanici şi Zvjezdan Misimovici. Mijlocaşul lui Lyon face 12,5 milioane, iar jucătorul achiziţionat în vară la Galatasaray, doar cu un milion mai puţin. Per total, bosniacii au o cotă de piaţă de 95,45 milioane de euro, de aproape patru ori peste valoarea întregului lot al Albaniei.

"Trebuie să batem cu orice preţ la Tirana. Vom ataca din primul minut şi cred că avem nevoie să marcăm cel puţin două goluri"
Safet Susici, selecţioner Bosnia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
myfootball
myfootball  •  07 Octombrie 2010, 08:52

myfootball punct ro meciul nu se joaca azi iar Bosnia nu sinonim cu Albania

g0ofy
g0ofy  •  07 Octombrie 2010, 03:51

Deci... Bosniacul de 30 de milioane valoreaza mai mult decat tot lotu' de 95?! Deci cum? Poate bosniacul valoreaza mai mult decar Albania, nu Bosnia bai franzelelor.. " Bosniacul Dzeko valorează cît echipa Bosniei! "

Vezi toate comentariile (2)
Comentează