INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  SUEDIA - ANGLIA 2-3

Călcîiul de aur » Anglia e în sărbătoare datorită lui Welbeck după 3-2 cu Suedia

Articol de - Publicat sambata, 16 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 16 iunie 2012 10:29

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

Albionul are 4 puncte după o victorie într-un meci nebun. În care suedezii au condus cu 2-1, dar Walcott şi Welbeck au găsit golurile de poveste


Niciodată nu cîştigaseră englezii în faţa acestor vikingi cu coifuri galben-albastre. Oficial, niciodată! Erau cinci egaluri şi două înfrîngeri. Cît să mai reziste suedezii?

Hodgson, selecţionerul Albionului de o lună, ştia ce să facă la Kiev: a modificat sistemul, renunţînd la 4-2-3-1 şi la ultrarapidul Oxlade. A preferat clasicul 4-4-2. Al doilea vîrf lîngă Welbeck? Carroll, debutant la un turneu final, dar cu alură impresionantă, la 1,91 m, şi excelent în jocul aerian.

Numai el putea sări mai sus decît uriaşii Granqvist, Jonas Olsson şi Mellberg.

Iar cînd îl ai în echipă pe Gerrard, care îţi lipeşte mingea de frunte de la 30-40 de metri, e imposibil să nu apară ocazia pentru Carroll. Exact la mijlocul primei reprize, căpitanul a centrat, Carroll s-a înălţat splendid dintre Granqvist şi Mellberg, finalizarea fiind perfectă: 0-1. Tipic britanic. British Airways.

Walcott, gol şi assist
Dar ce faci cînd îl ai în faţă pe Ibrahimovici? Care se bate ca un leu, el singur contra tuturor, şi îi terorizează pe apărători tăi. Hodgson n-a avut replică. Pentru că, imediat după pauză, o pasă din foarfecă a lui Zlatan l-a găsit singur pe Mellberg, uitat liber în careu. Şut, Hart a respins în Johnson, 1-1. Autogol. Primul la acest turneu final. Şi 1-1 s-a transformat în zece minute în 2-1. Mellberg a plutit peste o apărare de coşmar, punctînd cu capul. Sweden Airways a răspuns.

Atunci s-a trezit Hodgson pe bancă. Imediat după gol, Walcott şi-a aruncat tricoul de rezervă, sprintînd pe teren. El a fost decisiv. A egalat cu o folha seca, pentru ca tot vitezistul Theo să-i centreze lui Welbeck la GOLUL TURNEULUI: un călcîi de aur, cu spatele la poartă: 2-3. The end! Anglia are 4 puncte şi visează la "sferturi".

Franţa şi Anglia favorite
Suedia fiind deja eliminată din competiţie, lupta pentru calificare se dă acum între Franţa (4p), Anglia (4p) şi Ucraina (3p). Franţa se poate califica şi la eşec în faţa scandinavilor dacă în celălalt meci, Anglia bate sau remizează în duelul cu gazda turneului. Situaţii în care şi insularii merg mai departe. În schimb, dacă Anglia pierde, Ucraina merge mai departe şi a doua calificată se decide între echipa lui Hodgson şi cocoşi. Cum în meciul direct a fost 1-1, criteriul hotărîtor ar putea fi golaverajul din toate partidele sau numărul mai mare de goluri marcate în toate partidele.

Acesta e locul cel mai potrivit pentru a face bani din pariuri. Cele mai importante informaţii, cele mai interesante pariuri, cele mai tari cote! Citeşti, pariezi şi cîştigi cu ponturile noastre!


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
cneius
cneius  •  16 Iunie 2012, 15:24

Sweden Airways? Total nepotrivit, poate SAS...

peryfery
peryfery  •  16 Iunie 2012, 14:54

saracu s-a impiedicat de mingie si amatori deja declara ,cel mai frumos gol de la euro;-hai sa fim seriosi ,pur si simplu la lovit mingea in calcai ,de o mie de ori daca il pui sa dea asa nu reuseste auzi tu golu lcel mai frumos!

killerforever
killerforever  •  16 Iunie 2012, 14:35

Pacat de englezi. Au un campionat puternic dar la nivel de echipa nationala se cam fac de ras. Ar trebui sa fie macar in semifinale la ce campionat au. In schimb aseara au facut spectacol si ei si suedezii. Cel mai frumos meci de pana acum.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează