INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  IERI, GRUPA D » GRECIA-RUSIA 0-1

Campioana eliminată

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iunie 2008 00:00

Fără nici un punct după două partide, grecii au ieşit deja din cărţile calificării.

Grecia nu-şi mai poate apăra ti­tlul cucerit în 2004. Învinsă şi în me­ciul secund, 0-1 aseară cu Rusia, e­chi­pa pregătită de Rehha­gel şi-a anulat orice şansă de “sfer­turi” şi deja îşi poate face ba­ga­je­le.

Condamnat pentru tactica defensivă “meschină”, germanul a început cu un îndrăzneţ 4-3-3. Degeaba. Prima ocazie a elenilor s-a lăsat aşteptată pînă în minutul 21, cînd Semşov s-a aflat la un pas de autogol. În rest, chin şi destulă nesiguranţă. Culmea, a cedat chiar veteranul Nikopolidis. Ca şi cu Suedia, portarul de 37 de ani a greşit grav şi decisiv cînd a ieşit aiurea pe o centrare, Semak a trimis pe spate, iar Zirianov a reluat simplu în plasă.

Incapabili multă vreme să creeze pericol decît la cîteva “directe”, elenii au devenit ceva mai convingători după pauză. Fără rezultate semnificative totuşi, deşi Rehhagel a făcut cîteva mutări ofensive. Hiddink şi-a aşezat elevii astfel încît să păstreze şi adversarul la distanţă, şi scorul care-i ajută să spere.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează