INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ANGLIA

Capello preferă golful în locul naţionalei U19 a Angliei :D

Articol de - Publicat sambata, 24 iulie 2010 00:00

Selecţionerul i-a înfuriat iar pe englezi. În loc să urmărească reprezentativa Under 19 la Europenele din Franţa, s-a dus la un turneu de golf.

Dezastrul de la Mondialul 2010, 1-4 cu Germania în "optimi", i-a convins pe englezi că "naţionala" are neapărată nevoie de sînge proaspăt. La federaţie (FA) şi în presă se discută intens despre schimbul de generaţii, numai pe selecţionerul Fabio Capello se pare că subiectul nu-l interesează absolut deloc.

Tehnicianul italian avea posibilitatea să-i vadă la lucru pe "mînjii" britanici la Euro Under 19 din Normandia, unde astăzi, de pildă, joacă împotriva Franţei calificarea în finală. Dar, spre furia ziarelor insulare, el a ales să meargă în Spania, la un turneu de golf, unde strînge bani pentru o fundaţie ce luptă împotriva cancerului.
Europeanul, în schimb, l-a lăsat în seama antrenorului de la Under 21, Stuart Pearce, şi a directorului FA, Trevor Brooking. "Mai întîi indexul Capello, acum asta! Dacă selecţionerul ratează şi startul în preliminariile Euro 2012, condiţiile unei despărţiri sînt, practic, întrunite", a comentat tabloidul Daily Mirror.  

8,8 milioane de euro net anual cîştigă Fabio Capello ca selecţioner al reprezentativei Angliei

Este fan înrăit
Daily Mirror a scris nu demult că Fabio Capello ar fi atît de obsedat de golf încît şi-a adus o crosă în biroul de la federaţie şi exersează ori de cîte ori timpul i-o permite. Iar "în cercul său de prieteni vorbeşte mai mult despre această nouă pasiune a sa decît despre fotbal. Se spune şi că a ţinut morţiş să rămînă pe banca naţionalei doar ca să poată juca golf pe terenurile din împrejurimile Londrei".  

Nu-i la prima abatere
Deteriorată la CM 2010, unde a avut de-a face inclusiv cu o minirevoltă a jucătorilor, relaţia dintre Capello şi federaţia engleză (FA) s-a răcit şi mai mult după publicarea aşa numitului "Index Capello". Faptul că selecţionerul şi-a făcut publice aprecierile asupra evoluţiei fiecăruia dintre jucători săi la Mondial, fără acordul FA, a stîrnit un scandal monstru. Cîteva dintre vedete, sub protecţia anonimatului, au cerut chiar îndepărtarea lui de pe bancă!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează