INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  BELARUS - ROMÂNIA, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ce ne facem, fetelor? » "Tricolorii" mai au o şansă să îşi arate tăria de caracter!

Articol de - Publicat marti, 07 septembrie 2010 00:00

Apropiaţii lui Răzvan Lucescu cred că unii dintre "tricolori" nu dau totul pentru echipă, fiind împărţiţi: să-l susţină pe actualul selecţioner sau să aştepte înscăunarea altui antrenor.

Cantonamentul echipei naţionale este un butoi sub presiune. Egalul cu Albania a complicat şi mai mult lucrurile. Posibila plecare a lui Răzvan Lucescu de la cîrma echipei e discutată şoptit de jucători.

Astfel, oameni apropiaţi echipei au dezvăluit pentru Gazetă că fotbaliştii sînt bulversaţi de ultimele evenimente şi de presiunea care se pune asupra lor înainte de meciul de diseară. Sînt prinşi practic în războiul Răzvan Lucescu-fraţii Becali. "Băieţii nu ştiu ce să mai creadă! Aud că vine Hagi sau Boloni şi că pleacă Răzvan! Sînt puşi în situaţii în care nu credeau că vor ajunge! Nici ei nu ştiu cum ar fi mai bine, să rămînă Lucescu sau să vină altcineva", a povestit un om de pe lîngă echipă.

Chivu a cerut să vorbească
Căpitanul echipei naţionale a ţinut în mod expres să meargă la conferinţa de presă organizată înaintea meciului din această seară. A venit imediat după Răzvan Lucescu, iar discursul sau a fost unul de susţinere pentru actualul selecţioner.

"Răzvan e cel mai bun!"
"Sînt ani de zile de cînd ne confundăm cu această presiune. Personal, am luat o pauză deoarece aveam o lehamite pentru ce s-a întîmplat. Vreau să spun că mi se pare incorect ca Răzvan Lucescu, unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut vreodată <naţionala>, să fie umilit! Am şi avem onoare, lucrăm cu unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut această echipă. Sînt aici pentru a ne asuma rezultatul cu Albania şi pentru a înţelege că nu e vina antrenorului pentru că am avut 1-0 în minutul 80 şi am luat gol din fază fixă!", a spus fundaşul lui Inter.

"Mulţi mi-au spus să-mi bag picioarele!"
"Tricolorul" a dezvăluit faptul că mai multe persoane i-au cerut să renunţe la echipa naţională, fără a rosti însă nici un nume: "Trăiesc într-o ţară pe care încep să o citesc din ce în ce mai puţin. Îmi era uşor să renunţ, îmi spuneau oamenii că aş putea să-mi bag picioarele şi să trăiesc liniştit acasă alături de soţie şi de copii, dar sînt aici pentru că eu cred în <naţionala> României". Ochii i s-au înroşit brusc şi s-au putut zări lacrimi ei.

Săgeţi către contestatari
Chivu a continuat să-şi susţină colegii şi să-i înţepe pe cei care au sărit la gîtul lor imediat după insuccesul cu Albania. "Nu sîntem o echipă de top, nu sîntem nici Spania şi nici Brazilia, dar am convingerea că putem face mai mult! Sîntem departe de a fi o naţiune corectă, care doreşte să crească şi să trăiască mai bine. La noi, cînd ţi-e rău, primeşti un şut în fund şi o lopată în cap. Ne zbatem în mocirlă şi dacă nu ne potolim, nu mai ieşim de acolo! Vorbim doar de dragul de a vorbi, de dragul de a face rău!", a cerut căpitanul "naţionalei".

"Fac un apel la oamenii de fotbal să înceteze şi să lase timpul să arate dacă sîntem sau nu pe drumul cel bun. La <naţională> jucătorii vin de la cluburi cu mari probleme psihice!"
Cristi Chivu

"Cer să fim lăsaţi în pace! Nu e posibil să existe oameni de fotbal care să critice tot timpul, nu e posibil să-l umilim pe Florescu după prima convocare la <naţională>!"
Cristi Chivu

"Batem cîmpii şi nu avem demnitate şi coerenţă. Vorbim de Răzvan, un om care pregăteşte meciurile cum nu a făcut-o nimeni pînă acum. A ajuns să fie umilit de unii care habar nu au ce face el şi ce relaţii are cu jucătorii!"
Cristi Chivu

Răzvan prieten, Victor Becali naş
Apropiaţi ai lui Chivu au dezvăluit că jucătorul este în mijlocul conflictului Răzvan Lucescu-Victor Becali. Impresarul este naşul fundaşului, dar şi omul care în ultima perioadă l-a contestat cel mai vehement pe selecţioner. În schimb, între Lucescu junior şi Chivu s-a legat o prietenie extrem de strînsă de la instalarea sa pe banca "naţionalei". "Chivu poate să-şi spună părerea, de ce ar trebui să fiu şi eu de acord cu el? Eu nu vreau scaunul lui Răzvan, spun numai ce văd" a spus Victor Becali la GSP TV.

"Dacă Răzvan mă vede inamic, înseamnă că atîta minte are. Chivu e un om de echipă, de aceea a ieşit să-şi susţină antrenorul!"
Victor Becali, impresar FIFA

"Herea? Un tîmpit!"
Mircea Lucescu l-a criticat dur pe Ovidiu Herea faultulul în urma căruia albanezii au egalat la Piatra-Neamţ. "Herea e tîmpit rău. Nu a făcut un fault, ci trei, unul după altul! A adus şase oameni în careul nostru, le-a dat o şansă! E un dobitoc!", a spus tehnicianul lui Şahtior, surprins de sport.ro imediat după meciul din Giuleşti cu Rapid, într-o discuţie cu Şumudică. După acelaşi model, la majoritatea jocurilor, Răzvan găseşte cîte un "ţap" ispăşitor, chiar dacă nu-l acuză mereu în mod oficial. 

JUCĂTORI IMPRESARIAŢI DE VICTOR BECALI

Lobonţ - AS Roma
Tamaş - West Bromiwch
Chivu - Inter
Rădoi - Al Hilal

VINOVAŢII LUI RĂZVAN
Meci / Jucător
România - Austria 1-1 / Săpunaru
Serbia - România 5-0 / Mutu
România - Israel 0-2 / Neşu
Ucraina - România 3-2 / arbitrul
Turcia - România 2-0 / arbitrul şi Nicoliţă
România - Albania 1-1 / Herea

CLASAMENT GRUPA D
1. Bosnia    1    1    0    0    3-0    3p
2. Belarus    1    1    0    0    1-0    3p
3. Albania    1    0    1    0    1-1    1p
4. ROMÂNIA    1    0    1    0    1-1    1p
5. Franţa    1    0    0    1    0-1    0p
6. Luxemburg    1    0    0    1    0-3    0p
Următoarele meciuri (azi): BELARUS - ROMÂNIA, Bosnia - Franţa, Albania - Luxemburg.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
ivan71
ivan71  •  07 Septembrie 2010, 17:36

Titlul bun.Cred ca fetele sunt Radu Oprişan , Alex Nicodim .Vedeti fetelor sa nu v-o traga pe cine slujiti!!!!Atentie la sapun!!!!Mai lingai de branza de oaie!Scrieti si redactati articole corecte ca stati prost la capitolul profit,iar la can-can No.1!Puneti mana pe cate o carte scrisa de MAESTRUL CHIRILA nu de niste needucati ca voi de la GSP(All inclusiv,adica si cei de la TV)!

dumescu
dumescu  •  07 Septembrie 2010, 17:23

Ce sa facem tre sa castigam diseara, daca nu alti 4 ani de asteptare.Poate exisista minuni si dam repede un gol ca ne facem meciul putin mai usor dar cred ca vom castiga hai Romania

hunter2oo5
hunter2oo5  •  07 Septembrie 2010, 17:15

pana si cocis e un pic mai bun decat florescu...

Vezi toate comentariile (44)
Comentează