INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ADVERSARI GRUPA D

Cine e Bosnia, echipa cu care ne batem pentru locul 2? » Marfă germană

Safet Susici, Bosnia
Safet Susici, Bosnia

Articol de - Publicat luni, 08 februarie 2010 00:00

Selecţionata lui Susici îşi bazează forţa pe Dzeko, Misimovici, Ibisevici şi Salihovici, careul magic de la Wolfsburg şi Hoffenheim

Bosnia ne dă frisoane. Cea mai autorizată contracandidată la locul secund în grupa D nu mai seamănă cu trupa care nu ne-a pus probleme în preliminariile Euro 2004 şi pe care am bătut-o tur-retur, 5-0 la general. Adversara "tricolorilor" din proxima campanie a ajuns în barajul pentru Mondialul sud-african, însă a ratat calificarea în "dubla" împotriva Portugaliei.

Revelaţia preliminariilor CM 2010 nu a mai păstrat decît trei dintre titularii de acum 7-8 ani, Hasagici, Spahici şi Muratovici, şi ar mai putea miza pe Bajramovici şi pe Salihamidzici din garda veche. Saltul fantastic se leagă de vedetele "explodate" în Bundesliga în ultimele sezoane care compun un careu magic. Perechea campioanei Wolfsburg, Dzeko, care a dat 9 goluri în recentele calificări şi care e anunţat în vară la Milan, şi Misimovici, completată de Ibisevici şi Salihovici, tandemul care a făcut-o pe Hoffenheim liderul turului în iarna trecută.

Legendă la PSG, antrenor slab
Bosnia a schimbat selecţionerul la sfîrşitul anului. Croatul Blazevici i-a cedat locul lui Safet Susici (55 de ani). Cel care ne-a dat 3 goluri în Ghencea în 1977 în meciul de coşmar cu Iugoslavia (4-6), s-a plimbat în Turcia la şase echipe, fiind demis mai mereu după cîteva luni, ultima oară de Ankaraspor! O carte de vizită departe de cariera de jucător, al cărei vîrf a fost între 1982-1991 la PSG. A confirmat "France Football", ce l-a ales vineri cel mai bun din istoria clubului parizian.

Echipa tip
Hasagici - Jahici, Nadarevici, Spahici - Ibricici, Muratovici, Rahimici, Salihovici - Misimovici - Dzeko, Ibisevici.
Antrenor Safet Susici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  09 Februarie 2010, 16:18

sincer,nu vad nici o sansa,cred ca ne vom bate pentru locurile3-5. in rest sansele sint aproape nule.

 •  08 Februarie 2010, 15:36
Postat de pe 08 Februarie 2010, 11:13

super echipa slab anternor, o sa se califice romania, o sa fie exact ca si cu bulgaria, praf antrenorul, mare antrenor blazeivic el a construit bosnia de azi si asta o sa o termine

Succesul intr-o campanie depinde si de modul de abordare; daca ti-e frica de Bosnia, n-are rost sa te mai prezinti! Wolfsburg a gresit ca nu l-a vandut pe Dzeko, care, acum, marcheaza mult mai putin si nu-l vad in stare sa ajunga la Milan! Si in privinta celorlalti am serioase rezerve; sa nu uitam inconstanta lor (proverbiala!), care a determinat si fluctuatiile echipelor in care evolueaza! Cu o echipa harnicata, aplicata, nu avem cum sa nu le luam cel putin 4 puncte!

 •  08 Februarie 2010, 14:26

Bosniecii au un lot de zeci de ori mai puternic decat noi...noi abia daca avem ceva jucatori importanti, iar ei au multi jucatori f buni si care au impresionat Europa. Pjanic de la Ol. Lyon impreuna cu Dzeko vor face ravagii printre Goian,Galamaz sau care vor fi in aparare.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează