INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ANGLIA - ITALIA, DUMINICĂ, ORA 21.45, ÎN DIRECT PE TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Clovnul răsfăţat » Balotelli naşte o dilemă: va fi Super sau Stupid Mario?

Balotelli face spectacol și la antrenamente. Miercuri l-a distrat pe Di Natale cu un +2   FOTO
Balotelli face spectacol și la antrenamente. Miercuri l-a distrat pe Di Natale cu un "număr" comic cu fanionul de la colț // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 22 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 21 iunie 2012 21:57

Înger şi demon, vîrful italian îi sperie şi pe englezii cu care joacă la City, şi pe conaţionali. Nervos în teren, dar pus mereu pe glume la antrenamente, e vînat de copii pentru autografe.

Criticat de presă pentru scurtcircuitele de pe şi dinafara gazonului, adorat de colegi pentru farsele de la antrenament, iubit de copiii care-l sufocă cerîndu-i autografe, respectat şi temut de adversari.

Asta-i imaginea de la Euro a controversatului Balotelli, clovnul răsfăţat şi speranţa squadrei azzurra. Geniul veşnic neînţeles, ce refuză să se maturizeze, deşi are aproape 22 de ani, le provoacă nopţi de coşmar englezilor, însă şi zile agitate elevilor lui Prandelli.

Fanionul provocator
În teren, Bonucci a trebuit să-i tragă fermoarul luni după superexecuţia cu Irlanda, pentru ca gura sa bogată să nu provoace un scandal de proporţii. A continuat la pregătire.

Miercuri a fost mereu cu zîmbetul pe buze şi i-a distrat pe Di Natale şi compania, jucîndu-se provocator cu fanionul de la colţ. Iar joi i-a sfidat, mai în glumă mai în serios, pe Prandelli şi pe colegi, relaxat pe saltea, privind rîzînd cum ceilalţi transpiră făcînd flotări. "Mă enervează cu farsele lui, dar avem nevoie de el. Poate face diferenţa", a declarat Motta.

Strălucitor, dar şi nervos
Colegii de la Man. City chiar nu ştiu la ce să se aştepte în "sfertul" de duminică. "Există doi Mario: unul strălucitor şi capabil să inventeze un gol din nimic, iar celălalt izolat şi nervos, pregătit să ia un cartonaş roşu la întîia ocazie", a mărturisit Milner. Lescott îl susţine: "Are calităţi fantastice. E un vîrf de clasă mondiallă, rapid şi puternic, care poate schimba meciul oricînd, cum a făcut-o cu Irlanda".

21,74 la sută este raportul dintre goluri şi şuturile la poartă reuşite de Anglia, cea mai eficientă de la Euro. Cu 10 procente peste Italia

3 goluri cu capul din totalul de cinci a marcat selecţionata lui Hodgson, record la acest turneu final

"Mario e măricel, un omuleţ de 22 de ani care trebuie să-şi asume responsabilităţi. Dar eu nu sînt aici să-l ajut, ci ca să cîştig Euro" (Daniele De Rossi, mijlocaş Italia)

"Balotelli e o ameninţare: ori îl iubeşti, ori îl urăşti! Dacă se simte bine, Mario e extraordinar. Oricum, Italia are, cu fără el, o istorie fantastică" ( Joe Hart, portar Man. City)

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
leroiv72
leroiv72  •  22 Iunie 2012, 15:29

deci, omul e "vesel" de'a binelea! daca'l duci la un control psihiatric aia il interneaza pe loc! are talent, e ok ca fotbalist...dar e prowst rau, e dus!

dokser
dokser  •  22 Iunie 2012, 02:40

Nu e nicio dilema, intotdeauna a fost Stupid Mario !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează