INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  FRANŢA

“Cocoşii” de munte

Articol de - Publicat luni, 26 mai 2008 00:00

Francezii se pregătesc o săptămînă la Tignes, o localitate în Alpi la 2.100 de metri.

Francezii au trecut la zăpadă, pe cres­­tele munţilor . La fel ca şi îna­­inte de CM 2006, albaştrii vor sta 7 zile în cantonament la hotelul Mon­­tana din Tignes, la 2.100 m.

Sîmbătă la prînz, 18 jucători, inclusiv Anelka, Malouda şi Evra, care disputaseră finala Ligii Cam­pi­o­nilor, au sosit în localitatea din Alpi. Makelele a ajuns seara, cu eli­cop­terul, iar Vieira şi Mexes, după fi­nala Cupei Italiei, precum şi cei 8 in­ternaţionali de la Lyon şi pa­ri­zi­a­nul Landreau au aterizat la Tignes ieri după-amiază, după finala Cupei Franţei.

Lyonezii sărbătoriseră în noap­tea precedentă, alături de soţii, cîştigarea trofeului, deşi selec­ţio­ne­rul Domenech ar fi vrut ca ei să vină imediat după meci în stagiul de pregătire.

“Cocoşii” vor evolua marţi, la Grenoble, cu Ecuadorul, Domenech ur­mînd să anunţe apoi lotul de­fi­ni­tiv de 23 pentru Euro. Tehnicianul a fost ironizat de Henry pentru ne­con­vocarea lui Trezeguet: “E bizar să nu-l vezi aici şi pe al doilea golgeter din Serie A!”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează