INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  O ZI MAI E PÎNĂ LA EURO 2008

Conflict

Articol de - Publicat vineri, 06 iunie 2008 00:00

Elveţienii sînt la cuţite cu fanii înaintea deschiderii cu Cehia, mîine la ora 19:00.

Elveţienii au pierdut sprijinul tr­i­bunei tocmai cînd ar avea mai mare nevoie de ea: mîine, la deschiderea Euro 2008, contra Cehiei (19:00). Totul se învîrte în ju­rul atacantului Marco Streller. Pen­tru că e de la Basel, suporterii din St. Gall l-au fluierat copios la a­­mi­ca­lul cu Liechtenstein (3-0). Ur­ma­­rea? Streller a anunţat că re­nunţă la “naţională” după Euro, iar colegii şi selecţionerul Kobi Kuhn au sărit pe baricade. “Eu, în calitate de că­pi­tan al echipei, nu pot accepta ceea ce i se întîmplă lui Mar­co”, a spus Frey, în timp ce Kuhn a anunţat: “Streller va fi ti­tu­lar”.

“Batem cu 7-0”
Fenin susţine că Cehia va cîş­ti­ga la scor cu Elveţia. “I-am spus şi lui Spycher, coechipierul meu la Fran­k­furt. Cîştigăm cu 7-0. So­co­tea­la e simplă. Noi i-am bătut pe nemţi cu 3-0, ei au pierdut cu 4-0, deci di­fe­renţa e de 7 goluri”, a zis Fenin.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  06 Iunie 2008, 10:48

nu mi-a aparut comentariul, dar deja m-am invatat, copy-paste + modificat cuvinte periculoase. ai zi zau? ai, pe bune, au pierdut tribuna? adica vrei sa zici ca o sa-i fluiere la meciul de deschidere, sau o sa taca? mai oameni buni, termin_ati cu prosti_ile. (mai ales ca o sa se joace la BASEL...)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează