INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  VOCHIN.RO

Crăciunescu: "Răzvan poate să antreneze o echipă de club, pentru naţională trebuie să mai acumuleze experienţă"

Ion Craciunescu
Ion Craciunescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2010 00:00

Ion Crăciunescu spune că a observat o anumită teamă a jucătorilor de la naţională, o lipsă de încredere în forţele proprii. Fostul arbitru internaţional nu crede că Răzvan Lucescu a acumulat suficientă experienţă pentru a antrena naţionala şi spune că s-ar descurca mai bine la o echipă de club.

"Cred că am început bine meciul de aseară, în primle  minute am prestat un fotbal agresiv. Nouă ne lipseşte încrederea. Jucătorii n-au curaj, nu-i văd aşa stăpîni, parcă le tremură glezna, nu-i văd să ia mingea, să se ducă să facă ceva. Îi văd temători, le e frică să nu greşească.

Belarus mi s-a părut o echipă stoarsă după meciul cu Franţa. Cred în continuare în antrenorul şi în omul Răzvan Lucescu, dar cred că nu e capabil să sintetizeze sau să privească realist situaţia echipei naţionale. Cred că poate să antreneze în campionatul nostru, dar nu la echipa naţională.

Cred că va ajunge din nou la naţională, dar mai are nevoie să mai acumuleze experienţă.

După părerea mea selecţionerul trebuie schimbat în momentul în care nu mai are şanse de calificare. A avut un an şi două luni de zile, înainte de a începe campania în care putea trage linie.  Federaţia putea trage linie. Dacă ai plecat la drum cu el, mergi cu el pînă cînd nu mai are şanse", a spus Crăciunescu la "Fotbal Club", de la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează