INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ITALIA

Donadoni fără bani!

Articol de - Publicat joi, 26 iunie 2008 00:00

Selecţionerul va pleca şi nu va fi despăgubit.

E foarte clar. Luni, preşedintele fe­deraţiei italiene, Giancarlo Abete, va oficializa demiterea selec­ţio­ne­rului Roberto Donadoni şi reins­ta­larea lui Marcello Lippi, campion mo­ndial cu squadra azzurra în 2006.

Altceva e interesant. Că Dona­doni nu va mai fi despăgubit Ini­ţial, forul peninsular acceptase să-i plătească 550.000 de euro în cazul rup­turii unilaterale a contractului. Numai că, a revelat cotidianul La Stampa, între timp, cele două părţi s-ar fi înţeles ca Donadoni să nu mai primească nici un ban dacă nu îşi atinge obiectivul: minimum o semifinală la Euro! Ceea ce nu s-a întîmplat, penaltyurile cu Spania răsturnînd situaţia.

Acest acord ar fi fost ţinut se­cret faţă de presă şi faţă de com­po­nenţii lotului italian tocmai pentru a nu deteriora atmosfera la turneul final. Acum se putea afla totul, nimeni nu va mai avea de suferit.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  26 Iunie 2008, 09:47

Toate echipele au avut un anumit onbiectiv la Euro, numai Romania nu. Ei nu venisera pe acolo cu o treba anume, erau doar in trecere, sau intr-o plimbare de placere, sa vada cum e prin lumea buna, stateau cu mainile intinse, poate-poate o pica ceva (vreun punct, vreo victorie, vreo calificare!!!), dar s-au trezit cu suturile in spate si au fost proiectati de urgenta inapoi in lumea lor obscura, intunecoasa, in care singurele aspiratii sunt banii de racoritoare si iubitele atarnate de toarta...

 •  26 Iunie 2008, 08:47

Asa e civilizat: cineva isi asuma. Meciul cu Olanda...Si daca pierdeau cu 2-0 tot il scoteau ingropat definitiv pe Roberto. Noroc ca sunt campioni mondiali la Under 21 si are cine sa vina din spate. La noi, Dica (de la Catania)

 •  26 Iunie 2008, 08:02

urmeaza domenech?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează