INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  MAMA LUI CODREA ŞTIE DE CE AM PIERDUT CU OLANDA

“Eu sînt de vină!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iunie 2008 00:00

Maria Codrea a povestit de ce fiul ei a ratat în partida cu batavii: “Cînd era mic, se antrena la căpiţa cu fîn. D-aia a tras sus!”.

Maria Codrea a fost dez­a­mă­gită pentru rata­rea imensă a lui Paul din finalul primei reprize cu Olanda. “Mi-aş fi dorit din suflet să fie gol, eram calificaţi. Ar fi meritat să marcheze, dar promit că am sa-l antrenez eu în concediu şi sper ca data viitoare să înscrie lejer!”, a glu­mit doamna Codrea, care şi-a asu­mat întreaga vină pentru nereuşita fiului său: “Tot eu sînt de vină! Cînd era mic, l-am pus să se antreneze la claia de fîn, care era foarte înaltă, de-aia dă mereu peste!”.

“Să joace ea la următorul meci, poate o să mă bucur eu din tribună după ce dă mama gol”, a replicat, tot în glumă, Paul. Mijlocaşul Sienei a mărturisit că nu este marcat de ratarea din partida cu trupa lui Van Basten: “Şi Adi a irosit un penalty cu Italia, eu am ratat acolo, alţii au ratat alte ocazii, nu putem să facem un capăt de ţară din asta”.

“Sîntem puţin dezamăgiţi, dar cred totuşi că am realizat ceva la Euro. Pînă la urmă, e bine că nu ne-am făcut de ruşine în cea mai tare grupă de la turneul final”
“Experienţa acu­mu­lată la Euro ne va ajuta mult în preliminariile CM 2010”

PAUL CODREA mijlocaş România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  20 Iunie 2008, 09:57

sunteti patettici prin modul vostru de a atrage cititorul.

 •  20 Iunie 2008, 09:09

O doare pe masa in kur... ;))

 •  20 Iunie 2008, 08:53

asta a mai zis si data trecuta cand a tras sus. cand s-a ratat calificarea la un turneu final. numai asta stie sa spuna

Vezi toate comentariile (5)
Comentează