INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  AZI, GRUPA D » SUEDIA - SPANIA (19:00, TVR 1 ÎN DIRECT)

“Eu sînt şeful”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iunie 2008 00:00

Selecţionerul spaniol Luis Aragones s-a înfuriat după ce Torres şi Sergio Ramos l-au criticat.

Meciul cu Suedia e prefaţat de valuri în tabăra spa­nio­lă. Le-au provocat doi din­tre jucătorii importanţi, Fer­nan­do Torres şi Sergio Ramos. Ambii l-au atacat pe Luis Aragones. Iritat că în me­ciul cu Rusia (4-1) a ieşit de­vre­me, în minutul 54, “vîrful” lui Li­ver­pool a răbufnit: “Nu înţeleg de ce am fost schimbat. Dacă an­tre­no­rul are ceva cu mine, să-mi spu­­nă”. Ul­te­rior, fundaşul Realului a com­ple­tat: “Aragones ne bui­­­mă­ceşte me­reu. Într-o zi zice ce­va, iar în ur­mă­toarea se con­tra­zic­e”.

Reacţiile elevilor săi l-au iritat pe tehnicianul de 69 de ani. El i-a chemat la ordine. “Staţi po­to­li­ţi, că altfel o păţiţi. Un jucător tre­buie să fie supărat în primul rînd pe el”, i-a avertizat Aragones pe To­r­res şi Ra­mos, arătîndu-le: “Eu sînt şe­ful aici. Gata cu orice discuţie”.

Tensiuni şi la suedezi

Scîntei la antrenamentul scan­di­na­vilor. După ce Kallstrom a avut o in­trare tare asupra sa, Rosenberg s-a enervat tare şi l-a înjurat. Mijlo­ca­şul lui Lyon a reacţionat rapid. A re­zul­tat un schimb de îmbrînceli, cărora colegii le-au pus capăt chiar înainte de a se ajunge şi la lovituri.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează