INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ADVERSAR / ANGLIA - FRANŢA 1-2

Franţa a învins lejer o echipa a doua a Angliei » Cît se poate de logic

Articol de GSP - Publicat joi, 18 noiembrie 2010 00:00

"Cocoşii" s-au impus fără mari probleme în faţa unei echipe gazde experimentale.

Franţa a cîştigat aseară în Anglia (2-1) la fel de uşor cum o făcuse recent cu Luxemburg. Împrejurările au ajutat-o. Constrînse de accidentări, gazdele au încropit o formulă experimentală, cu 6 jucători sub 25 de ani, situaţie de care "cocoşii" au profitat logic.

Excepţie a făcut doar startul, cînd puştii lui Capello au excelat la tupeu. Au devenit însă repede pradă uşoară, iar Gourcuff şi ceilalţi, foarte generoşi în efort şi solidari, au făcut legea într-un joc intens, de calitate, cu rari timpi morţi.

Golurile au picat cît se poate de firesc. Întîi a marcat Benzema, care, după un un-doi rapid cu Malouda, a trimis pe colţul scurt  al 7-lea şut francez la poarta Albionului în primele 16 minute. L-a imitat apoi Valbuena, reluare la centrarea lui Sagna.

Diluat de multele schimbări, finalul a adus ceva emoţii. Nasri a lovit bara, Crouch a redus la prima atingere a mingii. Numai atît, suficient ca Blanc să înşire a 4-a victorie.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
sionel13
sionel13  •  18 Noiembrie 2010, 13:27

daca tot subliniati faptul ca Anglia a jucat cu o echipa" a doua", ar fifost ceva daca ne-ati fi spus si componenta acesteia...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează