INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ITALIA

"Genial ca o sticlă de vin vechi sau ca o partidă fabuloasă de amor" » 10 tweet-uri teribile despre Andrea Pirlo

Andrea Pirlo (foto: reuters)
Andrea Pirlo (foto: reuters)

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 25 iunie 2012 11:30

Eleganţa şi sîngele rece de care a dat dovadă în meciul cîştigat de Italia contra Angliei au făcut din Andrea Pirlo idolul reţelelor de socializare. Superjucătorul în vîrstă de 33 de ani a dat prilejul celor mai interesante laude de pe twitter. O selecţie, mai jos:

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE ANDREA PIRLO:

1. Andrea Pirlo nu doar pasează şi controlează perfect mingea, ci face dragoste încet, senzual şi foarte emoţional cu ea. (@joey7barton)

2. Excelent citat din Zbigniew Boniek: "Să-i pasezi mingea lui Pirlo e ca şi cum ai încuia-o într-un seif" (@polishscout)

3. Anglia e pămînt. Nu au anticipat nimic. Au crezut că Andrea Pirlo e doar un fel de sosie a lui Mick Jagger. (@wengerknowsbest)

4. Andrea Pirlo a atins mingea de 155 de ori în meciul contra Angliei, mai mult ca orice jucător italian. Hodgson nu a simţit, totuşi, nevoia să îl blocheze. (@alrickbrown)

5. Andrea Pirlo a completat 2,788 de pase pentru Juventus, sezonul trecut. Mai mult ca orice jucător din orice ligă de top din Europa! (@football_tweet_)

[Citeşte şi: "Superclasă!" Penalty-ul executat uimitor de Pirlo a impresionat lumea fotbalului!]

6. Acest tweet este dedicat lui Andrea Pirlo, domnul care a făcut dragoste cu mingea pentru 120 de minute şi apoi a purtat-o pe braţe în pat. (smithchristian4)

7. Cînd a produs Anglia ultima oară un jucător cu viziunea, eleganţa, inventivitatea lui Pirlo? Dacă zice cineva Scholes primeşte unfollow... (@eaststandupper)

8. Andrea Pirlo poate să joace timp de 90 de minute cu un pahar de vin în mînă şi să nu verse o singură picătură. (santostheboss)

9. Andrea Pirlo aka "Forma e temporară, clasa e pentru totdeauna". (klypopa)

10. Andrea Pirlo, jucătorul scoţian al anului 2012. (@SAJFraser)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
kily
kily  •  25 Iunie 2012, 18:44
Postat de biancorossi pe 25 Iunie 2012, 12:29

tu ai vazut anglia favorita ??? poate ai vreun motiv personal, caci toate casele de pariuri, bookmakerii, oamenii de fotbal, dar si microbistii simpli aveau parerea ca italia e favorita. ceea ce s-a si adeverit, caci practic italia a sufocat-o pe anglia, a dominat-o copios si nu i-a lasat nici o sansa, la toate capitolele. posesie 63-37, suturi 33-8, pe poarta 20-3, drblinguri 36-9, etc...

nu'mi pierd timpul cu tine, gainare

ziggyman
ziggyman  •  25 Iunie 2012, 16:58

o sa ii faca Spania miercuri uitati pe Pirlo si ai lui.

cetateanu
cetateanu  •  25 Iunie 2012, 16:22
Postat de il_unico_capitano_totti pe 25 Iunie 2012, 16:17

Barcelona were expected to line up in a 4–2–3–1 formation, with Ronaldinho, Ludovic Giuly and Deco supporting Samuel Eto'o who would be deployed as the lone striker.[20] They had doubts about the fitness of Lionel Messi going into the final. He had pulled a thigh muscle during the second leg of their match with Chelsea, and had not played since, though he was included in the 22 man squad for the final.

Nu stiu de ce pe forumuri dai paste, dar incearca un search pe siteul uefa, la UEFA CL final 2006, o sa vezi acolo oficial. Si gata, m-ai obosit, tu o tii pe a ta, eu nu. Deja e prea mult offtopic, eu il mai salut o data pe Andrea Pirlo - m-am ridicat in picioare! - si merg la o bere.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează